- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Bár én elférek 128-on is a laptopon, azért illene 256-ot beletenni alapból.
-
Tikakukac
titán
A mire elég nem kérdés. Tekintve mekkora a felára a tárhelyeknek, ezt a vásárlók marha gyorsan eldöntik a tárcájuk után nyúlva.
-
Silεncε
őstag
Nekem a laptopomban (nem Macbook, ThinkPad) 128GB-s ssd van, bőven elég. Másodlagos gép, igazából csak programok meg éppen aktuális projektek vannak rajta, így több mint fele üres. Asztaliban is 128 giga volt egy ideig, Win10+Ubuntu dualboot volt rajta és még volt vagy 30 giga szabad hely. De ezt azóta upgradeltem 250re
-
Ilyen az, amikor egy cég HW-e annyira zárt, hogy a mindenféle költségektől elszakadva (1 TB SSD 30k - most akkor hol lenne értelme 120-ast rakni egy ilyen drága laptopba?) az árazás színtisztán árdiszkriminációs alapon megy.
-
Alex91
félisten
Ennel mar csak a 2,5"-os HDD az iMac-ben a szebb...
-
Cucuska2
addikt
Én Linuxokat használok, de 5 évig éltem 128 GB-on. Fejleszteni bőségesen elég, minden másra pedig ott az internet.
-
Jhonny06
veterán
Én is 128-asat vettem anno. Főleg fejlesztésre használom, de a sallangok meg az IDE telepítése után is bőven van hely. Nem nagyon tárolok rajta plusz adatot. Elsődleges gépnek mondjuk én se vennék ilyet, az asztalimon néha a 256 is kevésnek tűnik. Azért így elmegy, pláne, hogy már nagyon olcsón lehet 128 vagy 256-os Type-C pendrive-ot kapni, amivel jól ki lehet egészíteni.
Szerintem van benne ráció, az átlag netezős usernek bőven elég. A probléma az, hogy brutál nagy volt a felár a 128-as és 256-os között, én is ezért választottam a kisebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest