- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
990
tag
Én slavelanddal ugyan nem játszottam, de travianba belekóstoltam, 2. speeden vmi 680. lettem, az elején meg 0 tapasztalatom volt. Súlyos függőséget alakított ki, itt ültem hajnali 3-4-ig a gépnél, másnap meg suliban haverommal végig azt beszéltük. Mondjuk a Silkroad még durvább függőséget alakított ki, szóval nem valók mindenkinek ezek a játékok
-
Hejj, ne nálam reklámozd a víruslinked..
-
-
JetiRulez
őstag
válasz
Thunderzolee #13 üzenetére
Alkatrészt kell vásárolni, stb...
-
-
JetiRulez
őstag
Trabi fan lévén én is regisztrálva vagyok a Trabineveldén.
-
adalbert1
veterán
válasz
Thunderzolee #10 üzenetére
Ugyan nem próbáltam, de ennek az ufónevelős cuccnak több értelmét nem látom annál.
-
-
adalbert1
veterán
A Slaveland névből először totál arra asszociáltam, hogy valami jófajta rabszolgahajcsár játék lehet.
Amúgy meg a legtöbb ilyen kb. annyi mint egy modernebb tamagochi, kb. annyit is érnek. -
TexT-BoY
addikt
óóó gyerekek én stardollon tolom, és metroszexuális férfit játszom. Épp most jövök a Vogue boltbol, vettem egy fasza nacit.
. Amugy barátnőmmel már hetek óta Superstárok vagyunk
.
-
válasz
zip_elek45 #6 üzenetére
Tanárnevelde??
Anyám..
-
Jégkokó
veterán
Az a trabinevelde tök hülyeség, mivel szinte sose lehet semmit se venni a kocsiba mert mindig elfogyott, nah meg a munkát is érdekesen számolják el.
-
válasz
zip_elek45 #3 üzenetére
Neem, a hackthat az jó.
Harmincadik vagyok a toplistában, akkor már csak jó lehet, hmm? -
zip_elek45
csendes tag
az a hackkthat meg virus
-
-
speeder04
csendes tag
De neki ez miért jó ha mész teis? Ismerem ezt a slavelandot (télleg
) és semmi haszna abból ha teis mész
Amúgy engem még ezek a travian és társai idegesítenek nagyon... A bitefightról már picit leszoktak az emberek. Nem látom már ott mindenhol a linkjeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Wazz, mennyi h×lye ember van.. ppppppppfffffffffffffff..Na jó, köztük én is..Előbb msn üzi jött:Csigibigi...
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest