Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeder04
csendes tag
De neki ez miért jó ha mész teis? Ismerem ezt a slavelandot (télleg ) és semmi haszna abból ha teis mész
Amúgy engem még ezek a travian és társai idegesítenek nagyon... A bitefightról már picit leszoktak az emberek. Nem látom már ott mindenhol a linkjeiket.Cool. Cool Cool Cool
-
veterán
-
zip_elek45
csendes tag
az a hackkthat meg virus
-
veterán
válasz zip_elek45 #3 üzenetére
Neem, a hackthat az jó.
Harmincadik vagyok a toplistában, akkor már csak jó lehet, hmm?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Jégkokó
veterán
Az a trabinevelde tök hülyeség, mivel szinte sose lehet semmit se venni a kocsiba mert mindig elfogyott, nah meg a munkát is érdekesen számolják el.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
veterán
-
TexT-BoY
addikt
óóó gyerekek én stardollon tolom, és metroszexuális férfit játszom. Épp most jövök a Vogue boltbol, vettem egy fasza nacit. . Amugy barátnőmmel már hetek óta Superstárok vagyunk.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
adalbert1
veterán
A Slaveland névből először totál arra asszociáltam, hogy valami jófajta rabszolgahajcsár játék lehet.
Amúgy meg a legtöbb ilyen kb. annyi mint egy modernebb tamagochi, kb. annyit is érnek. -
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz Thunderzolee #10 üzenetére
Ugyan nem próbáltam, de ennek az ufónevelős cuccnak több értelmét nem látom annál.
-
JetiRulez
őstag
Trabi fan lévén én is regisztrálva vagyok a Trabineveldén.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
veterán
-
JetiRulez
őstag
válasz Thunderzolee #13 üzenetére
Alkatrészt kell vásárolni, stb...
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
veterán
-
veterán
Hejj, ne nálam reklámozd a víruslinked..
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
990
tag
Én slavelanddal ugyan nem játszottam, de travianba belekóstoltam, 2. speeden vmi 680. lettem, az elején meg 0 tapasztalatom volt. Súlyos függőséget alakított ki, itt ültem hajnali 3-4-ig a gépnél, másnap meg suliban haverommal végig azt beszéltük. Mondjuk a Silkroad még durvább függőséget alakított ki, szóval nem valók mindenkinek ezek a játékok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest