Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
money18
újonc
sziasztok. nemrégiben bukkantam rá az állítólag Einstein által kitalált feladványra.
nekem kissé hosszú időbe telt mire a megfejtésre rájöttem, de második próbálkozásomnál 5 perc alatt a végére értem
az első próbánál már álmos is voltam, és már félig csukott szemekkel olvastam a pontba szedett állításokat
hát, ha Einstein írta, hanem nekem nagyon tetszett ez a kis logikaiképességet növelő játék
már több hozzászólásnál is láttam, hogy többen kételkednek a feladvány kiötlőének valódiságában
az egyik írásnál láttam hogy valaki úgy vélekedik hogy Einstein ezt már csak azért sem találhatta ki, mert nem ezzel foglalkozott
hát... attól mert Én szeretek írni, még elmehetek Wc-papírt venni,nem?????
namindegy
Einstein kétségkívűl eszes ember volt, a feladvány meg a nagy feltalálótól függetlenül is tök JÓ
csak ennyit akartam
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest