- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Itt németbe nem is rég volt hír a TV-ben, hogy a Deichmannba utángyártott cipők vannak, ergo jól hamisítottak és gyakorlatilag minimálisa összeggel, vagy nem is adják olcsóbban, mint az eredetit. Szóval, lehet Nike van ráírva, de vélhetőleg nem az
-
homeless09
őstag
válasz
mexicanraven #70 üzenetére
az szép
de most nézem ebay-en 100 dodó környékén mennek ezek a Society-k...nevetséges...
-
mexicanraven
senior tag
válasz
homeless09 #69 üzenetére
Jól néznek ki, de a bizalmam megingott a Supra csukákban.
Érted, keresek sacc per kábé 100k-t és akkor majd' a harmadáért ezt kapom?
Meg ami piszok jól bírja az az Element. Komolyan gyilkolhatatlan. Én hordtam egy példányt fél évig vagy több ideig is, tesóm a gacsos lábával vagy 2 évig, télen is olykor, utána futott benne, és semmi kínja nincs azon kívül, hogy látszik a talpán, hogy tesóm, hogy nehezedett rá, ezáltal hol kopott.
Sőt az utolsó akciója, hogy durván savas beltartalmú hányás került rá általam, nem kis mennyiségben és az se ártott neki, igaz azóta nem vettem fel! -
homeless09
őstag
válasz
mexicanraven #68 üzenetére
egyik ismerősömnek is fehér airforce-a van
-
mexicanraven
senior tag
válasz
homeless09 #67 üzenetére
Háth én még nem rendeltem, de akarok/fogok.
Van egy srác itt a hardverparón aki csinálja, de egyébként ebay, footlocker.
Mellesleg nekem ez az egyik nagy álmom!
Igazi életérzés az egész, ilyen volt Biggie Smallnak. És a tapasztalatok alapján roppant tartós, ez tényleg igazi Nike! -
homeless09
őstag
válasz
mexicanraven #66 üzenetére
kicsit magasabb szárú nincs?
na az már bejövősebb
elég magas vagyok aztán rácuppantam ezekre a magas szárú témás cipőkre
külföldről honnan rendelsz Te?
-
mexicanraven
senior tag
válasz
homeless09 #65 üzenetére
Nekem ilyen modell van! Szerintem próbálj fel egy Osirist élőben, találd meg a méreted és rendelj külföldről!
-
homeless09
őstag
válasz
mexicanraven #64 üzenetére
Most egy ilyet koptatok, valami ehhez hasonló méretű érdekelhet
-
mexicanraven
senior tag
válasz
homeless09 #63 üzenetére
Akkor guglizz szépen, nekem is az van, unokaöcsémnek is, csajomnak meg fél hosszú!
-
homeless09
őstag
válasz
mexicanraven #54 üzenetére
nem láttam még Osirisből magasszárút
-
Thome
veterán
De ott a problémám hogy továbbra is belecsúsztam a 6 hónapos gariba, és már nekem kéne bizonyítanom, hogy gyárilag szar a cipő, nem én b*xtam szét.
-
beefjeez
senior tag
Levásárolhatod, egy ideje már így vagyok a vty cipőkkel én is.
-
psyho85
aktív tag
A konzerv cipők... Nem tudom mit szív a tervezőjük, de egy "téli", magas szárú tornacsuka, ami velúrbőrből van, műszőrme béléssel, s azon is rajta van a jellegzetes két szellőzőlyuk... hát nem sok észre vall. Ráadásul az összes modelljük ugyan azzal a gyenge technológiával készül, mint az említett kínai tornacipellők.
Na, véletlen dupla lett, sry.
-
Иван
őstag
Naja... Amúgy szerintem majd kifogások röpködnek, de ha levakarhatatlan vagy meg erélyes, akkor valamit lehet visszapengetnek.
Nekem egy hervises utalványom volt még tavaly augusztus végén, gondoltam veszek őszi/tavaszi cipőnek egy Converse cipellőt. Nem vásznasat, hanem bőrt, feketét. És meg kell mondjam, jól tart és iszonyú kényelmes cipő.Persze borsos a konzervek ára, de talán még meg is éri egy márkabuzinak, mert nekem jól tart eddig.
Mondjuk vászon tornacipőből 1500ft kínait veszek, mert koncerteken úgyis széttaposok bármilyen cipőt, akkor meg ne a 20grandos konzerv legyen az, hanem a csájníz. Abból úgyis elmegy 2-3-4 darab nyáron, jobban megéri.
-
Vakegérke
félisten
válasz
mexicanraven #54 üzenetére
Az Adidas akciós volt, így igazat adok neked.
A Memphis One és a Land Rover kiállta, állja a próbát, így nem adok igazat neked. -
mexicanraven
senior tag
válasz
homeless09 #13 üzenetére
Szia!
Szintén Garage, szintén Supra, szintén 30k. Nekem a színe kezdett leválni, meg kopni, bár én rendeltem, nem szarakodtam azzal, hogy küldözgessem ide-oda, csak többet nem hiszem, hogy a jelenlegi béremből Suprát veszek. Volt már vagy 4 pár Osiris cipőm, csajomnak 2 pár, mind bírta, próbáld ki a márkát sztem!
A posthoz: Deichmannból akciósat és cipőt soha! Ezt tanuld meg!
-
nincsisbéla
aktív tag
Szerintem is menj be, és ki fogják cserélni!
-
Vakegérke
félisten
Pár éve csakis Deichmann üzletben vásárolok cipőt. Nike nyista, Adidast csak egyszer, soha többé. Kibírta az egy évet, de ahogy letelt a gari, azonnal foszlott, törött, szétment.
Viszont egy szál gondom se volt a Memphis One cipőkkel. Kényelmesek, és napi kilenc óra toporgást (álló munka) is lazán bírtak több, mint egy évig hatezerért.
A mostani cipőm Land Rover túracipő. Ez is hatezer volt, és bár nincs egy éves, kifogástalan az állapota. Amennyit használom, szerintem évekig kiszolgál.Hú, a lényeg. Kicserélik, vagy levásárolod az árát, vagy visszakapod a lóvét. Egy év garit kaptam én is mindenre.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #49 üzenetére
Jó, azért a 7 évesem már kicsit viseltes, de semmi pénzért nem dobnám el.
-
baluka26
veterán
Nike-t nem szabad venni.
Viszont ami hasonló, és különösen ajánlott, az Adidas Superstar. Drágább, viszont én egy 7 éves párt hordok, de van egy négy éves is, az még újszerűnek mondható.
A 7 éves meg akkor sem ázott be, amikor leesett a 20 centis hó
-
psyho85
aktív tag
Te tudod, de ha netán munkavédelmi bót előtt mész el, nézd meg, és ha van lehetőséged, próbáld fel. Nyilván hiába mondom én, hogy szerintem nem is érezni benne, csak ha direkt táncolsz a lábujjaiddal, mert ha kényes vagy erre, akkor mindenképpen jobb felpróbálni, mint vakon rendelni, ezt tény.
-
psyho85
aktív tag
A velúr az elég kényes valami, alapból gyengébb bőrökből csinálják, érzékenyebb a kikészítésre, ha az nem túl jó, akkor valóban könnyen koszosnak hat minden tisztítás ellenére.
Ezek mind bevizsgált, tanúsított termékek, tapasztalatból mondom, hogy igen szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Ha pedig valami reklamáció van, nem járhat el félvállról a cég, mert felügyelik a reklamációkat is, s ha sok a talpleválás teszem azt, korrigálnak a gyártástechnológián. Mivel ezek kő keményen baleset esetén a szintjüknek megfelelő védelmet nyújtó védőeszközök, nem gurigázhatnak kakkanccsal, mert megütik a bokájukat. Nem mellesleg magyar termékek.
Ja és ha netán rendelnétek, ne felejtsétek el, hogy van bennük acélkapli!
Nincs érdekeltségem a cégnél, de jó tapasztalatom van, ha nem ezekkel a modellekkel, inkább bakancsokkal.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
homeless09 #41 üzenetére
Sőt pucováltam is 'szt semmi...
-
psyho85
aktív tag
A garancia mit jelent jelen esetben? Adtak egy blokkot, oszt' jó napot, vagy kaptál garancia levelet, amibe bele van írva a cipő modellszáma, színe, mikor vetted, stb.? Ha igen akkor valahol csak le van írva, hogy merre, hogy érvényesül a garancia.
Lábbelikre egyébként 2 év szavatosság van. Fél éven belül az eladónak kell bizonyítania, hogy a vásárló a hibás, a fél éven túl a 2 év lejártáig a vásárlónak, felhasználónak.
Egyébként meg EZ pl. nem olcsó, de túlél téged is.
-
Gergő_
őstag
egyik nyáron vettem egy #&@#&ar szandált náluk. feltörte a lábam ami be is gyulladt.(nem volt másik cipőm, ebben kellett járnom egy hétig)
visszavittem, adtak egy utalványt amit le lehet vásárolni.
Deichmannban legfeljebb zoknit érdemes venni!@Chaser
valamilyen komolyabb túracipőt vibram talppal -
DeFranco
nagyúr
válasz
homeless09 #31 üzenetére
Most figyelj: Gémerpapucs
-
Chaser
legenda
Nike-t már véletlen se veszek, adidasokkal nem volt bajom még, kanguru is nagyon bejött de azt már sehol nem látok évek óta. Mit érdemes venni?
-
homeless09
őstag
Hát én örülök ha ez nyárig kibírja
-
Jhonny06
veterán
válasz
homeless09 #13 üzenetére
A Garage Store is kurva szar minőségű cipőket árul, mostanában kétszer is rendeltem tőlük és látszik, hogy az idei évet se nagyon fogják kihúzni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
homeless09 #13 üzenetére
Akkor viszont bukod a garit. Ausztria érdekes állatfajta, innen nyugat, nyugatról félbalkán. Ezért nem mennék ki, inkább itthon próbálom kiválogatni, ami jó. Általában 3-4 évig elhordok egy cipőt.
-
Thome
veterán
Köszi...
Szerintem egyelőre hagyom a retekbe a dolgot, a félévből már úgyis kicsúsztam. -
Chaser
legenda
Fél év van sztem is. Utoljára akkor vásároltam a D-ben mikor beszopattak
nekem a sarka kopott ki belül, természetesen azért mert nem rendeltetésszerűen használtam a cipőt..sztük. Elküldték bevizsgálásra, ott is ugyanezt mondták, de! ingyen megvarrták a sarkokat. Kérdem én, ha az én hibámból ment szét mért csinálták ingyen? De hagytam a f@szba időhíján. 1ébként olyan jó anyagból varrták hogy minden zoknit befogott
D-t azóta véletlen se..Hervis-nél szó nélkül cseréltek cipőt vagy adták vissza az árát, de az ismert multiknál is. Tegyem hozzá Nike volt az enyém is, eddig minddel beszoptam. Már csak a Hervisben veszek cipőt, törzskártyával 2 év gart is adnak.
-
-
Thome
veterán
Köszönöm a segítséget!
Szerintem holnap be is viszem az egyik üzletükbe, majd írok hogy mi volt! -
1. bemész a boltba
2. köszönsz napszaknak megfelelően
3. elmondod, hogy garanciális bajod van(előkerül az illetékes)
4. odaadod, megnézi, mond rá valamit(javítás vagy visszaadják az árát)
5. ha visszaadják az árát választhatsz másikat, de a pénzt is elteheted, ha javítják akkor ~2 hét
6. elbúcsúzol
7. elhagyod a boltot -
DeFranco
nagyúr
válasz
homeless09 #9 üzenetére
Rossz hírem van: itthon még a jó is sz*r. Általában ide mindenből a QC-n "B" minősítést kapott cuccokat hozzák, ami régen darába ment, de most már költségoptimalizálnak, és megy fel a Kelet-Európai polcokra. Árra ugyanannyi, mint kint, csak kisebb a piac, nem féltik annyira a jó hírüket, és ez így dupla profit.
Ki lehet fogni egy-egy jó darabot, de 20 modellből 1-2 ami tényleg ér valamit, a többi kuka, ki kell fogni, meg kell nézni, akármilyen márkáról is van szó.
-
homeless09
őstag
A "nagyon hiperszuper minőségi" cipőkről még annyit, hogy december közepén vásároltam a Garage Store-ban egy Supra cipőt 30.000 jó magyar forintért. Teljesen normálisan használom, semmi extra körülménynek nem teszem ki (értsd sportok pl.), de januárba azt kezdtem észrevenni, hogy a jobb cipőn, ahol a lábam hajlik a talpnál elkezdett elengedni a ragasztás. Nem mellesleg az anyaga is elég kényes, jó pár helyen berepedt a bőr már rajta. A varrások szerencsére jól tartanak, dupla varrott mindenhol, de ennyi pénzért nagyon nem ezt várná el az ember.
DeFranco: szóval akkor tényleg megéri nyugatabbra ilyen cipőket vásárolni. ausztriába is ilyen silány minőségű cipőket szállítanak, azt nemtudod?
-
proof88
addikt
Én a Mr XL-ben szoktam vásárolni a Dohány utcában, mert 48-as lábam van. Mivel nagy cipőket nem lehet akárhol kapni, ezért ezeknek kicsit az ára is nagyobb, szóval nekem egy cipő vásárlás minimum 10 rongy, viszont meg vagyok elégedve, mert 5 év után kellett lecserélnem egy ott vásárolt cipőmet, de azt is csak azért mert az egyik talpa felhasadt, szóval szárazon még így is használható, csak esőben kellemetlen hogy beázik alulról. A mostani cipőmet legalább 2 éve vettem és elégedett vagyok vele. Én a márkákat annyira nem vágom, asszem Joseph Siebel ez is meg a másik is.
szerk.: Thome: megkéred az eladót, ha akadékoskodás lenne, hogy hívja az üzletvezetőt oda mert vele akarsz beszélni.
-
homeless09
őstag
Én egyetlen egyszer vettem a Deichmanban egy Adidas márkájú cípőt, ami 2 hét normál használat után, igen nem elírás, FOSZLANI!! kezdett. 2 hét után azért nem ezt várja az ember. bevittem nekik, megmutattam és szó nélkül cserélték. (természetesen másik típust kértem)
-
Thome
veterán
Köszi, jó tudni hogy mire számítsak!
Ha bemegyek a boltba, kihez forduljak a bajommal? Egy eladóhoz?(#5) Dany007: Ezelőtt 4 évvel vettem egy Karl Kani cipőt 10 rongyért (igaz nem itt). Még mindig egyben van, csak kicsit megtöredezett az oldala és a sarka (szerk: a bokarész ahol belebújok) szétkopott. Ebből indultam ki, hogy hátha nem lesz ez szar. Tévedtem.
-
Nekem volt olyan sportcipőm amit a deichmannban vagy 4x vásároltam le.
Vidd vissza, mond el a gondod. Lehet "javítják".
-
Dany007
veterán
Nike... mit vártál? Régóta már itthon is csak "márkabuziságból" felkapott márka, amúgy kukába való.
Legutóbb én is valami hasonló boltban vettem magamnak cipőt. Bár én direkt olcsón. Kemény 6.000 forint volt. Most lesz 2,5 éves a cipő és most kezd szétmenni a talpa. Ez is szomorú, de 6k-ért én még ennyit se vártam tőle.
-
EczkE
veterán
Menj be és kérdzed meg.
-
DeFranco
nagyúr
Elkezdenek kötekedni, hogy nem úgy használtad, ahogy le van írva, nem olyan szerrel ápoltad, ami elő van írva, rossz a lábad rossz a beton, ez sportcipő, nem utcára való, ezt utcai cipő, nem sportra való, etc. Ezekből készülj fel, kell erőlködni kb. 10 percet, majd ezek után vagy csere vagy utalvány, amit levásárolhatsz. Kp-t is ki lehet sajtolni, de az nehezebb ügy.
@lauda: a deichmann nemigen, tudják, hogy szart árulnak, a bevizsgálás meg pénzbe kerül. Csak akkor küldik el, ha egyértelműen a vásárló a hibás, egyébként megpróbálnak kifogást találni, de aztán előbb utóbb virítják a lóvét.
-
Elkuldik bevizsgalni.
-
Thome
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Vettem kb 7 hónapja egy Nike cipőt 1 év garanciával...Aztán az egyik cipőn a belső hajlásnál a varrás (az a rész ahol a...
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest