- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is ilyen torokfájós köhögős állpot van.
Pálinkát próbáltam tegnap, találtam még egy kis szilvapáleszt otthon. Jobb kedvem lett kicsit tegnap este, viszont rosszul aludtam. Ma meg fáj a torkom még.
De van itt még pár tipp, próbálkozok még. Este hagymaevés lesz!!! -
Thome
veterán
Köszönöm a sok-sok tippet!
Most egész jól vagyok, és a legfőbb ellenségem, az orrcseppet is kipróbáltam (még tegnap este), és valóban kiszedte a dugulást.
Most szerintem fokhagymáskenyerezek egyet + mézes tea, aztán hozok a boltból kék negrót...
Vakegérke, kmisi99, Winnerhun, maláj, .bableWes, DEJVID:
-
DEJVID
őstag
Lázra: 1. pálinka
Torok: 2. pálinka
Orr: 3. pálinka
Aludni is jól fogsz -
.bableWes
őstag
1. kávéspohár
2. 3/4ig mézzel
3. 5-6 cikk foghagyma berenyomja
4. összekavarod
5. valami brutál szar az ize, de megeszedreggel jobban leszel.
egyébként a hápé tényleg jo, meg takarozz be ugy mint állat és izzadj.
meg forralt bor -
maláj
addikt
speciel nekem a fokhagymakrém segített
vacsora után már süvített is befelé a friss levegő az orrmányomba -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #19 üzenetére
503
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #19 üzenetére
Igaz is nem kell hozzá rendbejönni
-
Winner_hun
félisten
Ha rendbejöttél akkor eme remek időszakban fokhagymás kenyér + mézes tea.
-
kmisi99
addikt
Én nekem ugyan ilyen kínom volt 2 hete! Elmentem partyzni semmit nem éreztem persze reggelre visszajött az egész és még rohadt fáradt is voltam tőle
-
Vakegérke
félisten
Pucolj vöröshagymát, és szagold. Tuti módszer. Utána edd is meg, amit megpucoltál. Zsíroskenyérrel, bármivel. Fokhagyma is jöhet bőséggel.
Egészségedre! -
Иван
őstag
Kék negro. Nekem mindig jót tesz, ha másért nem, mert olyan mézesnek hat.
Orrdugulásra nekem eddig egy orrcsepp volt hatásos, és az nem gyári. Gyógyszerész keverte az orvos kis cetlije alapján, nem tom mit írt rá. De abból napi 2 csöpp és nem is éreztem a dugulást.
-
Thome
veterán
Na mértem lázat, inkább kihűlök, mintsem lázam legyen (36,3)...
Nem vírusos, szimplán megfáztam. -
A felnottben van 500mg paracetamol es 50 mg c vitamin (aszkorbinsav), ez utobbi biztos, hogy keves, beteg idoszakban erdemes 1-2 ezer mg-ot szedni. Azert a paracetamol nem olyan keves, ha lenyomsz napi 3 jo forro neocitrant megfazaskor, eleg sokat tud segiteni. Persze virusos fertozes eseten csak az antibiotikumok jok, ahhoz meg doki kell.
-
Rive
veterán
Van az a fajta orrdugulás, ami úgy érzik, mintha bevertek volna egy araszos parafadugót az ember képébe szemből (pofaüreggyulladás, tipikusan).
Na, azt cseszheted. Páratartalom, gőzölés, orrcsepp, gyógyszer mind csak enyhit egy picit, de a dugó marad, amig ki nem hevered
-
Probber
őstag
Bitang erős paprika, azonnal megszellőzteti az orrjárataid. De ha valami radikálisat akarsz, akkor Bioparox. Brutális cucc és torokfájásra is tökéletes.
-
Gordiann
őstag
Nekem is ez volt. 36 órás kezelés után semmi bajom
(kopp kopp)
36 óra alatt 4 langyos/hideg vizes fürdő, kb 12 gyógyszer (algopyrin-aszpyrin-kataflam cserélgetve)
szerk: ja és a neocitran csak tüneti kezelés ám!, semmit nem tesz hozzá a gyógyuláshoz, tévhit, hogy gyógyít!! csak nem leszel olyan rosszul pár óráig.
-
deicide
veterán
Orrcseppnek hívják a varázsszert, novorin, vibrocil, rhinospray plus, stb.
-
Probald meg a gozolest, kamillateas fozettel+nyomasd a mezes teat, az jot tesz mindennek.
-
morhange
tag
Orrdugulás: feküdj le valamelyik oldaladra (maradj így egy ideig), ilyenkor az ellenkező oldali orrod nagy valószínűséggel kidugul, aztán fordulj át a másikra, így elviselhetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged