Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz orion1025 #18 üzenetére
Bocsi, látom leírtad, mennyire ismered ezeket a cuccokat. Megegyezném, hogy kevés telefonhoz van több kiegészítő (talán az iPhone és a Galaxy S a kivétel), mint a kínai telefonokhoz, onnan tudod rendelni a hátlapot, aksit, covert, stb, ahonnan a telefont: Kínából. Ellenben voltam GSM boltban 1 éves Huawei, illetve LG telefonhoz tokot venni : nem volt, csak 2-3 éves telefonokhoz tartottak kiegészítőket (gondolom berendelték 2 éve, és nem fogyott el, újat meg nem rendelnek, mert akkor el kéne kezdeni kidobálni a régit.)
Azaz pont az ellenkezője, mint ahogy leírtad.An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
csongi
veterán
Szerintem ne
Amiket felhozol ervkent pont ketelu. Neves keszulekek hada dolt dugaba, csak hogy kezdjem a sort a Badaval.
De egy markas keszulek kijelzo cserenel ott hagyhatod a keszulek aranak a negyedet vagy felet. Egy korosabb keszuleknel meg siman dragabb mint egy uj eszkoz, pontosan igy van kitalalva, amortizaltatva, es vegyel ujat, az a biznisz nekik. Szoval nem kell ez. Olcsohusnak.... igen vannak olyanok, es vannak dragak es van jopar amit vissza hivtak es stb...
De a nagy neveknel megjelent az ingyen munka is, tesztelhetsz ha megengedik neked, csak elotte vegyel egy negyed millas telefont toluk. . Felesleges kardozas megy. A nagy nagy nevek onnan jottek el, ahonnan a gagyi telefonok jonnek. Otthagytak a technologiat, dolgoztattak egy marek rizsert, es rohadt dragan, vastag haszonkulcsal adtak itthon a telokat. ( valahogy ezert senki nem sirt)A garanciat hagyju... 3 ps2 volt egymas utan rossz, 2samsung telefon volt egymas utan rossz..... stb. A garanciat meg hagyjuk, egy kinlodas volt mind. Pedig a Ps akkor is 100K volt.Verne Thoor hazai garancia, ket het es kesz, es meg ilyen normalis garancias ugyintezes nem volt nekem. Felhivtak egyeztettek velem, majd kuldtek a telefont. Ne itelkezz olyanrol amit nem tapasztaltal.
A wawe 2 hamar lett amortizalva buktam rajta majdnem 10K t egy honap alatt, 2011be, akkor 50 K egy telefonert annyi volt mint most 100k a neves gyarto igereteinek hittem . Tobbet soha . -
jettison
tag
Attól függetlenül, hogy valóban szánalmasan kezeli a xiaomi ezt a problémát, ár-érték arányban nagyon is jó termék.
Más emberek, más preferenciákkal bírnak.
A garanciáról meg annyit, hogy bevittem egy Xiaomit gari lejárta előtt néhány nappal jack hibával, másnap írtak, hogy kész, mehetek a készülékért...
Az tény, hogy vannak rossz vételek is. Olcsó húsnak... De ha nem tetszenek ezek a telefonok, nem veszed meg, ennyi. Ha a nagy gyártóknál is vannak hibák, akkor minek vegyem azt? Én meg a névért nem vagyok hajlandó felárat fizetni.
-
Graphics
Jómunkásember
Ne menjünk bele, kívülállóként nyilatkozol valamiről, amit nem ismersz
Xiaomi, itthoni garancia van hozzá, szerviz is, hidd el, mindent lehet.
Ugyanaz, mint az összes többinél. Minden van.Amit nem ismerek, arról nem alkotok így véleményt. Ha ismernéd, nem ezt írnád.
Markáns véleményed van erről, de gyakorlati tapasztalatod nincs, és nem akarok se vitát, se sértődést a dolog kapcsán.
Akkor ekézz és sározz valamit így, ha van tapasztalatod. Ha nincs, ....
Ne süllyedj, nem kérte senki. Amúgy nekem meg az a bajom akár a fórummal is, hogy már bocsi, de beszűkült látómezővel megáldott hozzászólások születnek valamiről , amit még csak nem is látott-hallott-fogott valaki, és éles kritikát tud megfogalmazni valami ellen így..
No comment. Szakmai fórum... Az ellen emelsz hangot, amit Te is csinálsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest