Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
sziasztok
Szeretném ajánlott bios beállításokkal használni a kis notimat. Létezik ilyen leírás?Pl.: Háttértárnál érdemes ahci módba kapcsolni, főleg ssd használatkor. Ilyenekre gondolok.
-
Headbang
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítséget/tanácsokat mindenkinek. A használati sebesség alap dolgokra böngészés, torrent így is megfelelő lett az upgraddel, de a boot idő semmivel se lett jobb. Így vennék bele egy ssd-t a rendszernek, de a t61 specifikációknál azt írják hogy 2.5 colos 9.5mmes egységet fogad. Az ssd-k meg már szite csak 7mm es magassággal kaphatóak. Be kell szereznem beépítő keretet hozzá?
Köszi! -
Headbang
aktív tag
Köszi szépen, hogy utána néztél a csati kérdésben. Igen kb. üresjáratban készült a kép a prociról, csak meglepett, hogy ennyire hűvös. A t9300as "láb lógatás" közben is 40-50fok környékén volt. Fura, egyedül a ram modulok környékén, a touch panel alatt meleg a noti alja, mondjuk ez már évek óta ilyen. Nem tudom ez mennyire normális. hynix ddr2 ram van benne.
-
Headbang
aktív tag
Szándékosan biztos nem húztam ki. Na mindegy összeraktam anélkül. Műkszik minden. Hdd van egyenlőre benne az ssd még nincs. Így hdd vel összességében nem érzek érezhető gyorsulást a használaton. :/ (Mondjuk a 32 bites win7 ami most fent van sem biztos, hogy a legjobb partner a magok kihasználásában.) Boot időben biztosan nem, talán a böngészési sebesség javult egy kicsit. Viszont a hőmérséklet esett látványosan. (Mondjuk pár éve nem volt már takarítva és pasztázva.) Nekem kicsit gyanúsan alacsony. Biztos jól működhetnek azok a szenzorok penryn magokkal? 🤔
-
Headbang
aktív tag
-
Headbang
aktív tag
Köszi mindenkinek, az nem lenne túl szerencsés, ha írás-olvasás közben ledobálgatná a külső hddmet 😕 Vannak olyan hirdetések amiket csak asm chipes kártyának írnak, de most már azoknak se tudok hinni. 😀
-
Headbang
aktív tag
válasz
MrSealRD #205 üzenetére
Igazság szerint nem is láttam csak NEC chipes hirdetéseket
. Vagy legalábbis azt írták. 34 vagy 54 mm formátum ajánlott? Külső táp kábeles vagy táp nélküli? 1db 2.5" 1terrás külső winyót kell ellátnia. Nekem ez van ennyiből meg lehet mondani vagy ez lehet akár pcmci is?
Rákeresve így néz ki az 54mmes EC slot. 🤔
Köszi -
Headbang
aktív tag
válasz
MrSealRD #202 üzenetére
Szerintem egyenlőre a ventit akkor hagyom, kitakarítom, megolajozom. Már csak egy valami hiányzik a boldogsághoz a 3.0ás usb sebesség. Nézegettem ebayen az usb 3.0ás express cardokat. Van esetleg valami tapasztalat ezekkel kapcsolatban? Leginkább attól tartok hogy zárlatot okoz vagy bekapok valami malwaret az illesztőprogival.
-
Headbang
aktív tag
válasz
MrSealRD #200 üzenetére
Na az szuper
Gondolkodtam a cserén is de igazság szerint olyan keveset használjuk meg olyan alap dolgokra hogy nincs értelme.
Szerinted a leírtak alapján elég, ha kitakarítom a hűtőt vagy vegyek egy újat?Ez jó lehet?
[link]A laposom alján ezek a modellszámok vannak, de egyik sem egyezik az ebayes hirdetédekkel.
42w2796
42w2973 -
Headbang
aktív tag
sziasztok
Hamarosan megszűnik a Win7 támogatása, ezért fel szeretném készíteni a kis T61est a win10re.
Én csupán torrentezésre, online vásárlásokra/bankolásra, otthoni hálózati média fájlmegosztásra (androidos médiaboxnak van megosztva egy külső winyóról) használom az öreg harcost a gigabites lan portjával. Tehát a szerény gpu teljesítmény engem pont nem érint. A Middleton bios már fent van. A t9300as cput és a plusz memóriát megrendeltem. A hűtő ventit nem tudom hogy érdemes lenne-e cserélni, elég halk de mintha fel lehetne fedezni a hangjában néha egy kis csörgést/zörgést...Viszont amiket ebayen árulnak ott nem találok olyan modellszámot, mint ami a lapos aljára van írva. Az biztos hogy integrált intel vga-s. Az ssd-t meg majd megveszem akkor, ha ezeket a procedúrákat túléli a gép. -
Headbang
aktív tag
Nekem is van egy t61esem, kb csak átutalásra ès torrentezèsre használom. Így nincs èrtelme a cserènek. Hdmi csatlakozó hiányzig csak számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kb. 20.000 forinttal és némi munkával sikerült kitolni a szolgálati idejét az öreg harcosnak.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- UHD filmek lejátszása
- Windows 11
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest