Új hozzászólás Aktív témák

• hallador
    addikt
    válasz dabadab üzenetére #34

És valóban a Dell gépek 2008 - 2011 között ezt csinálták, amit egy bios frissítéssel, majd utána program telepítéssel ki is javítottak, azóta sem csinálják, csak akkor, ha valaki van annyira sötét, hogy a Windows-át nem tartja karban és olyan programok vannak rajta amik ezt produkálják, de ezt akkor bármelyik termék produkálja.
    Én Linuxot használok 2007 óta nálam ez nem jött elő soha, de találkoztam és javítottam is ezt a problémát. Ez innentől viszont user error vagy a support be nem tartásába tartozik.

Nekem kb 5 HP laptomom volt, és 3 dell, a HP-ból a ProBook is, a Dellből, meg az olcsó Vostrok nem hűtöttek normálisan a T kategóriás és árú gépekkel ilyen probléma nem volt. Az utolsó ilyen probléma 2010-ben a Latitude 6400, 6410-el volt 7 éve.

Szóval a hirtelen probléma 7 éve nincs.

A ThinkPad meg már csak a nevében thinkpad. Semmi köze a konkurenciához, de más gyártók hasonló termékeihez sem. Az egyetlen értelmes próbálkozás a TxxxP széria volt, de ott meg semmit nem nyújtott a termék a merevségen felül. Valamint a P szériás mobile Workstation ami még csak csak hasonlít valamennyire régebbi önmagára. a többi vicc.

Mondá a reklám a hülyének is megéri, vagy csak annak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés