- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Mindennel együtt olyan 2 óra volt körülbelül az egész folyamat, tehát ennyi idő kellett míg az új merevlemez átvette a régi szerepét. Nekem bőven megérte, mert én 4-5 évente telepítek Windows-t általában (nem vicc!) és szeretem, ha minden ott és úgy van, ahogy én használom. Van akinek az újratelepítés egyszerűbb ez biztos, de én nem tartozom közéjük
pr1mzejEE: Nem szokásom semmit törölni. Nem akarok hazudni, de ha jól emlékszem ezidáig nem is töröltem egyetlen személyes bejegyzésem sem. Ezután sem tervezem
A kis útmutató írása közben eszembe jutott, hogy mehetne talán címlapra is, de elvetettem az ötletet, mert nálam a címlapos írások ennél hosszabbak, kidolgozottabbak és részletesebbek.
Azért remélem akad majd olyan, akinek hasznos lesz. Viszont az is biztos, hogy délutánra jönnek majd a tippek azokról a programokról, amik egy az egyben elvégzik ezt a procedúrát, mindenféle utólagos szöszölés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előtörténetnek mindössze annyit, hogy szép lassan próbálom fejlesztgetni az asztali gépemet és eljött az idő, hogy a...
- Diablo IV
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest