- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
dehogynem kéne, de mivel nem engedheted meg magadnak, ezért kitalálsz mindenféle ál indokot, hogy palástold...
egyszer ülj bele egy olyanba, ami a kezedbe adja a biztonsági övet, bepötyögöd az úticélt a kijelzőn, beteszed d-be a váltót, majd gázt adsz és felhajtasz az autópályára. ott beállítod a tempomatnak a kívánt sebességet és követési távolságot. onnantól kezdve malmozol a lábaiddal, csak a kormányt kell fognod. az utasok közben tv-t nézhetnek, ha egy több órás úton elfogy a beszédtéma, a klíma kellemes 21-22 fokot csinál, az ülésed szellőzik.
nem süketülsz meg a zajtól, 200nál is halkan suhansz, nem fáradsz el az úton, hanem kipihenten érkezel. valóban az utazás a lényeg.nem azon izgulsz, hogy istenem, vajon béla, a sarki szerelő jól rakta-e össze az autót a lakatolás után, nem fog-e szétperegni. tudod, ha gáz van, hívod az assistancet, kijönnek, megcsinálják, akár csereautót is kapsz.
-
The DJ
addikt
Hát ez úgy működött, hogy az előző autómat, az uno-t beszámította a srác, akitől vettem 150-ért. Erre nekem még ~ 150-et kellett dobni magáért az autóért, egy raklapnyi alkatrészért és 4 másik alufelniért téligumival. De mivel a kocsiban volt egy elég impresszív és megkapó hangtechnika, ezért aztán az lett a végeredmény, hogy azt is megvettem a kocsival együtt, plusz egy 100-as
Jó üzlet volt így mindennel együtt, mert 2 év műszaki, 1 és zöldkártya, 4 másik felni gumistól, már benne is van a hangcucc, amit én amúgy is vettem volna bele, ezen felül még sok kis fontos és igényes apróság, amitől az autó sokkal komolyabbnak fest és emeli az ember komfortérzetét.
Ehhez még természetesen hozzájön az eredetiségvizsga, az átíratás költsége, a papírok ára, forgalmi, stb, ez sem volt olcsó mulatság, de megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest