- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Én a Netfrontot használom (csak 3.3 sajnos), és ahhoz képest, hogy viszonylag gyenge a gépem (hp rx1950, 32mega ram
), elég jól elboldogul. Amit én kerestem, egy olyan böngésző, amellyel ki tudom használni a lehető legtöbb funkciót. Ami bajom van vele, hogy néha a szövegdobozokba nem enged írni valami miatt, pl. passwordöket nem tudok beírni a fullscreenkeyboarddal, a gombokat nem hajlandó átméretezni, bármilyen a nagyítás, mindig eredeti méretben jeleníti meg őket.
A legtöbb bajom a web alapú levelezéssel volt. Tény, hogy van pocket outlook a gépen, amivel tényleg könnyű lenne nézni az emaileket, de ha az online felületeket akarom behozni akkor PIE-vel marad a nagyon lebutított gmail (mobilok képernyőire optimalizálva, a mellékletek letöltési lehetősége nélkül), ezt a NetFront kiválóan kezelte, a beépített gtalk persze nem megy, de hát nem is az volt a cél.
Az Opera nálam valahogy mindig sok memót evett, néha eléggé belassult a böngészés.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az oldalt/cikket: [link]
Annál is inkább, mert szerintem az egyik legelismertebb nemzetközi WindowsMobile szakértő (aki nem mellesleg magyar származású) ír a témáról, és ezentúl egyébként nagyjából minden a Windows Mobilehoz kapcsolódó témáról találunk cikket az oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Netfone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest