Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
-
-
pubwart
aktív tag
Meg igazából nem is érzem kényszerét annak, hogy cseréljek. Végülis nincs semmi baj ezzel a rendszerrel. Csak egy jó videókari kellene és megint kihúzná egy 2évig minimum. Dehát esélytelen kilátások. Sokat GTO meg GTO2re is mondják, hogy aGPben nem nagyon aktiválható az összes pipeline. Hát mondom szép....
-
pubwart
aktív tag
aha hát értem, bár ez nagyon sajnálatos szerintem. Nekem mondjuk most van meg harmadik éve egy 3Ghz-s HTs P4em, meg hozzá egy giga 400as RAMom és egy P4C800 Deluxe-om, és az az igazság, hogy ez egy nagyon jó gép még így, jó persze nem egy A64 vagy egy X2-es, de akkor is, annyiva nem jobb, hogy még ezt nulláért eladom és veszek helyette egy olyant...
És az a baj, hogy tök más egy AGP vagy egy PCIe kártya, már kizserelésben is, hiába ugyanaz a típus. itt épp a 6800asoknál van úgy meg a X800GTO és GTO2-knél... Szóval nem tudni már, hogy mi merre hány méter. És most sajna én is kényszer vásárlásban vagyok és azt sem tudom, mit kellene vennem.... -
rudi
nagyúr
Sajna AGP-s fronton semmi nem történik. Valójában új AGP-s rendszert csak S754 alapon lehet összerakni, az Intelnek már mondhatni nincs is AGP-s alaplapja, ezért sem erőltetik a VGA gyártók. A mai modern GPU-k között már nincs is natívan AGP-s, szóval többletköltséget jelent a kisebbség kiszolgálása, ezt meg ven vállalják fel a gyártók. Persze hangoztatják, hogy igény szerint lesz AGP-s változat, de az az igény világviszonylatban már minimális. Persze itthon más a helyzet, de sajna ez van...
-
pubwart
aktív tag
-
rudi
nagyúr
válasz
Scream007 #24 üzenetére
Itt van egy előzetes 6800 GS, X800 GTO, X1600 XT kör [link]. Az utóbbinak elég rendesen el lett kenve a szája. A GTO2 16 futószalagosra unlockolva és húzva nagyon kemény ellenfele lesz a húzott GS-nek. OpenGL-ben még NV előnyt várok, de DirectX-ben a GTO2 valószínűleg a 6800 GS fölé keveredik majd.
GF 7600-at a második negyedévre igérik asszem, addig ki kell tartania a GS-nek. -
Scream007
őstag
ezzel a tempoval talán tavaszra lesz kapható nálunk normális mennyiségben és áron.
amugy most x1600ból lesz agp vagy sem???
lesz 7600 tavasszal???
azé az x1600xt 48e-s ára nagyon baráti.
egy 6800gs vs x1600xt teszt se lenne rossz, illetve az előbb említetthez hozzácsapni egy 3. résztvevőt. -
rudi
nagyúr
Azért maradt ki a Sapphire X800 GTO2 mert a moddolatlanul is 16 futószalagos, ráadásul sokkal civilizáltabb hűtésű Gigabyte X800 XL 3000 forinttal drágább csak nála, ez kevesebb mint 5% eltérés. Azért azt elárulom, hogy amint megjönnek a 6800 GS-es, fLeSs nekilát egy X800 GTO2 vs GF 6800 GS tesztnek
-
rocket
nagyúr
Kicsit furcsa, hogy meg csak erkezoben levo gigabyte kartyakrol tenykent ir a cikk, a raktaron levo sapphire gto2-rol meg szo se esik, a nagyker akinel van raktaron, ott van a cikk elejen levo szponzorok kozott, igy megkivancsibb vagyok miert is nincs rola szo ?
Nem rossz ez a gigabyte g-power lite, kivancsi lennek mennyivel gyengebb a nagyetsonal, arban kb. 20% kulonbseg van. -
zopet
tag
A kelly-techkel sokan kitörölhetjük a seggünket, a gigabyte meg a visioncomputert ajánlja mint kiemelt partner.... ott sincs.
Én még mindig arra vagyok kíváncsi hogy hol ilyen olcsó, mert már repülök is és megveszem.... -
rudi
nagyúr
Kérdezgetők figyelmébe ajánlom: http://www.giga-byte.hu/. Az sem egy utolsó dolgo ám, hogy ráklikkelgettek a főoldalon a nagyker partnereink listájára és megnézitek, ki mit forgalmaz. Innentől kezdve lehet kimondottan ilyen célzattal bemenni a kiskerekbe, a legtöbb kisker úgyis jár a partner nagykereinkhez. Hogy az árszabásuk milyen, az viszont már csak őket érinti.
-
Pá
addikt
Nem értem, miért kérdezgeti mindenki, hogy ezt meg ezt hol lehet kapni ennyiért, amikor minden cikk elején világosan le van írva, hogy jöttek ki ezek az árak...
-
Detonator
aktív tag
Szerintem kizárt, hogy kiskerben perpillanat 76e legyen a 7800 GT!
-
kifu
tag
''100 000 Ft fölött kínált GeForce 7800 GT-jét most már 76 500 forint ellenében is hazavihetjük;''
Ezt honnan a rákból szedte a szerző? Egy rohadt üzletet mondjon (Ready-n kívül), ahol ennyibe kerül a fenti kártya -
ALI_G
veterán
Utolsó lapon, legutolsó bekezdés, amelyikben a SATA-s rackről van szó, 2 elírást találtam.
-
Remington
őstag
A 7800GT-nek nagyon jó ára van.
Kérdés hogy hol lehet kapni. -
Gh0sT
addikt
''de magas órajelei miatt a tizenhatos GeFroce 6800 GT-vel közel azonos sebességű kártya vételára 51 800 Ft.''
Csak egy elírás... -
Gabeszfx
csendes tag
Én meg a 7800Gt-re lennék kiváncsi,hogy hol lehet ennyiért kapni!
-
zopet
tag
Arra lennék kíváncsi hogy hol kapható az az elfogaddható árú 6800GS 51K-ért???
-
JagdPanther
aktív tag
hűű barátom 7800GT ennyiért...
x1800xl meg annyiért...
-
Dassler
őstag
Jó az a mobil rack...és hol lehet hozzá jutni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Újdonságokkal és áfacsökkenéssel köszöntött be a 2006-os esztendő.
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Sorozatok
- FOTÓS beárazás
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest