Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Tomtom nem olyan részletes mint az IGO, engem vidékiként elnavigál Budapesten, bár néha a felüljáró tetején fordítana balra nagyívben, de a kedvencem az amikor az Oktogon felől a Westend mellett akar balra nagyívben fordítani a Váci úton a Kresz Géza utcába, szóval oda kell rá figyelni. Országszerte használva, megyeszékhelyek még rendben, de az alatt az utcanevek nagy részét nem ismeri, szóval nem árt mellé egy analóg térkép, de legalább nem lankad a figyelmed
). Azonban van egy nagy előnye a telós navinak, az, hogy fogom és a zsebembe dugom, és mivel a térképet lehet GPS vevő nélkül nézegetni, ez külön jól jöhet, és nem kell cipelnem egy külön kütyüt, ha valahová tömegközlekedem, vagy gyalog megyek.
Azt én sem igazán értem hogy az IGO miért nincs Symbian alatt, eléggé valószínű hogy vevő lennék rá, mert egészen kis faluk komplett utcajegyzéke van.
Így karácsony előtt, körül még lejjebb fog menni a PNA-k ára, 35-40 000-re, szóval sokat használod akkor érdemes egy inkább egy ilyenbe beruházni.
-
domi007
őstag
iGO létezik symbianra, de nem publikusan természetesen...
Az iGO motort ugyanis megírták vagy 300 (!!!) platformra, csak egyelőre tarsolyban tartják, hogyha majd kell, elővegyék (én így tudom).
A telefon hatékonysága alatt mit értesz?
Mert ha kibékülsz a kisebb kijelzővel, és bízol a szoftverben, akkor meg leszel vele elégedve (szerintem)
A tomtom tudomásom szerint a navigációs célokra teljes mértékben alkalmas. Mivel a GPS-ekben (te írtad) iGO van, ezért nem tudom, hogy mennyire van lebutítva a "gps"-ekre írt tomtomokhoz képest (szerintem semennyire).Üdv:
DOMyu.i.: ja, és még mindig rosszul használod a fogalmakat:
A navigációs eszköz (PNA-Personal Navigation Assistant): PDA-ra hasonlító készülék, butított felülettel, a PDA-val ellentétben nem teljesen univerzális, fő feladata a navigáció. Beépített GPS vevővel, és nagyméretű (3,5"<) (érintő)képernyővel rendelkezik általában.
GPS (Global Positioning System): Manapság ez alatt már nem a rendszert értjük, hanem az ezt a rendszert helymeghatározásra használó, hivatalosan GPS-vevő néven illetett eszközöket. Jellemzőik közé tartoznak: csak a helymeghatározást végzik el, majd az adatokat egy bizonyos interfacen (BT, USB, stb..)küldik el egy másik eszköznek (pl. mobiltelefon, laptop, pda), amely eme adatokat kirétékeli, és megmutatja a felhasználónak. Pl. ha az eszközön van térkép, akkor arra rajzolja ki az adatokat, stb.
FONTOS LEHET! Navigációt ezek az eszközök nem végeznek, azt csak a fogadó eszköz szoftvere végzi el, értelemszerűen eme adatok alapján(most aztán nagyon tudományos elosztottam az észt, nem ?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest