Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Nekünk asszem ugyanaz a monitorunk...
(L220x)
Én egy Eye One Display LT-t vettem ebay-ről 30k körül szállítással megvan (UK-ből). Mondjuk csak egy monitor miatt nem vettem volna, de kezdenek gyűlni az eszközök, amikhez fel tudom használni (más monitor + laptopok + lcd tv) , így megleptem magam vele Karácsonyra.
Én is néztem a Huey-t de az LCD tévé miatt döntöttem a Eye One mellett ... (2 hsz ezelőtt le is írtam a problémámat, hogy vajon lehet-e tévét kalibrálni
)
Mivel az Eye One elég népszerű eszköz, támogatja más program is, pl. a ColorHCFR, ami nagyszerűen használható tévéhez is. A Huey-nál nem volt ilyen lehetőség. Ráadásul külföldi fórumokon olvastam olyanokat, hogy az olcsóbb megoldások pl. Spyder2-3, Huey nem is olyan pontos, azaz gyárilag nincs kalibrálva - i.e. kifoghatsz rossz darabot is. Lehet, h hülyeség, de maradtam az Eye-nál.
Az LT és a 2-es között pedig hardverben nincs különbség, lehet pl. upgrade kódot is vásárolni hozzá, de biztos lehetne valahogy hekkelni is.
Tehát csak a saját programja különbözteti meg a kettőt, mégpedig annyiban, hogy nem tudsz luminance-t állítani a végén és nem kapsz szép színes összehasonlító grafikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(L220x)
Tehát csak a saját programja különbözteti meg a kettőt, mégpedig annyiban, hogy nem tudsz luminance-t állítani a végén és nem kapsz szép színes összehasonlító grafikonokat.