- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hviiick
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam egy MIO Walker Direct Touch-ot. Hogyan lehe a ROM-ot frissíteni rajta? r57.3.108 ezt írja ki. köszönöm a segítséget.
-
vlevi
nagyúr
válasz
AMDATIFAN #564 üzenetére
"Olyannyira jól működik, hogy a 10 éves kora ellenére nem is kell másik GPS."
Nagyjából én is így lennék, csak egyetlen problémám van.
Nekem nem 250-es van, hanem C520, és úgy látszik, kipurcant az autós töltője. Felvillan a töltőn a LED, de aztán be is alszik.
Más, általános töltőkkel pedig a MIO C520 nem igazán akar működni, mert átvált PC adatkapcsolat módba...
Emiatt kb semennyire nem tudom használni, pedig autós navinak még mind a mai napig jó lenne. -
totoya76
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm,s ugyanaz a problémám vele,mint az előző hozzászólonak...
Szép,meg gyors,de sajna a térkép frissités valahogy nem akar müködni....
Én még azt sem tudtam kideriteni,hogy pontosan milyen rendszeren müködik....
-
Shit Life
senior tag
???
-
holdviola 44
újonc
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni ebben, van nekem egy MIO C250 tipusú Gps -em.
Ezen még a régi gyári térképek vannak. Ehhez szeretnék egy térképfrissítést, vagy egy új szoftvert nem tudom melyik lenne a jobb mit javasoltok. Hol tudok ilyet letölteni hozzá?
Segítséget előre is megköszönöm!
Szép napot.
Üdvözlettel: -
winhate
őstag
Köszi az infokat c250 -en jól müxik. (8.3.5.183522 (Mar 16 2011) Multires)
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a benzinkutak a saját logójukkal jelenjenek meg a térképen és ne egy általános egyforma narancssárga ikonnal?
Egy másik kérdés, a Transfer_Mio_C250 elindítom és nem világít sárgán a Flash ikon és így nem látok bele a lelkivilágába a kütyünek. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm.
-
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #554 üzenetére
Valaki nem tudna segíteni, hogy véletlen letöröltem a my flash teljes mappa tartalmát a mio c250 -es készülékemről , a készüléken a miomap ikon nem aktív, hogy hogy tudnám vissza rakni a windows alapú gyári softvert ami a legújabb persze.
Igot sikerült feltenni de inkább maradnék a memória és a gps esés miatt a gyárinál .
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ezt csak XP-én lehet megcsinálni? Ha win 8 am van akkor nem?
-
Hequila
őstag
Közérdekű.
A mai napon került a kezembe eme nagyszerű készülék frissítés céljából.
Pár óra guglizás után lettem vele kész. Hogy más ne járjon így, egy kis segédlet:
ITT egy nagyon jó leírás, hogy miként kell "újabb navigációs rendszert" felrakni. Csak a B ponthoz kapcsolódó segítséget nyújtok, mert az a legésszerűbb.
Innen le tudjátok tölteni a szükséges programokat (Mio Transfer Hack, miomap.exe , miomap.scp , miomap.exe.id ). -
zgyorik
tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni egy MIO C250-es navigációban.Nem akar beszélgetni a gépemmel itthon.Se win7-el se Xp módban.Valami ötletet tudnátok adni nekem esetleg linkeket amiről el tudnám érni a belső memóriáját és zenéket szeretnék rárakni de a kártyát se ismeroi fel sajna.A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
karesz86
tag
hruodnand megoldotta a problémámat köszönöm neki
szóval a többieknek csak annyit hogy tárgytalan!
-
karesz86
tag
írjatok privát ba és megegyezünk csörgess meg és vissza hívlak 06305867300
-
karesz86
tag
sziasztok nekem lenne egy mio c250 em ha van itt hozzá értő aki le frissítené nekem IGO8 vagy valami mostani programot ami jól futna rajta kifizetem
-
funyiroember
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni! Nem ismeri fel az xp a MIO c220-at! Aki tud segítsen, nem leszek hálátlan!
Friss térképet tennék rá, de elakadtam... -
daredar562
tag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni, ismerősöm adott egy c250 gps-t , hogy frissítsem le, de még soha nem frissítettem le gps-t és nem tudom hogy mit hogy kell nézni hozzá, op rendszerem win 8.1 64bit, nemtudom hogy ez számít e
Válaszokat előre is köszönöm ! -
ted_mosby
senior tag
lehet bepróbálok én is egyet
-
smog86
senior tag
válasz
shadowroom #541 üzenetére
-
smog86
senior tag
válasz
shadowroom #541 üzenetére
Majd felteszem azt is data.hu-ra valamelyik nap és belinkelem.
-
smog86
senior tag
Mio Transfer H@ck
Erre is szükség lehet: Mio_pna_devices -
gyerok
csendes tag
A fenti leírásban említett hack-programot meg tudná valaki osztani velem?
Egy Mio C220-al kívánom használni.
Előre is köszi. -
screen5
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy a Mio C250 készüléken "Failed to open fle poi-mapclose.spt exiting application" hibaüzenet jelentkezik random módon. Nézelődtem a neten, de sajnos semmi hasznos infót nem találtam erről a jelenségről.
Kérlek amennyiben van ötlete valakinek, tegye közzé.
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Deeday
senior tag
Sehol senki egy leírással esetleg ?
-
Deeday
senior tag
Sziasztok valaki tudna nekem privátban segíteni egy Mio C510 térképfrissítésében ? Köszönöm Előre is.
-
hruodnand
senior tag
válasz
Szabolcs78 #532 üzenetére
Ment privát!
-
Szabolcs78
csendes tag
Sziasztok!
2007. 11.05.-én vettem egy MIO C250-est full Európa térképpel vadonat újan. Most sajnos, meghibásodott. Bekapcsol a gép, de csak zenehallgatás, és a beállítások menübe tudok belépni, a "MioMap"ikonra bökve a
" 'MioMap' is not valid Windows CE application" üzenetet kapom.A térkép frissítve már nagyon régen volt. (Emlékezetem szerint évekkel ezelőtt.)
Újraindítás, memóriakártya eltávolítása, memóriakártya nélküli bekapcsolás semmit sem jelent, ugyanez a hibaüzenet jelenik meg.
Szerintetek most mit lehet kezdeni vele?
-
robag3030
csendes tag
válasz
zagalaci #528 üzenetére
egy kis segitség minden c250 használonak h egyszerűbb legyen az élet
iGO8 telepítése Mio Cx20 készülékekre
Mio C220, C250 esetén:
Amire szükséged lesz: sd kártya, xp operációs rendszer(win7, vista nem nem ismeri fel a készüléket, még driverrel sem)
1. letöltöd ezt a mio hackpakkot és kicsomagolod a tartalmát az asztalra:
http://rapidshare.com/files/405694761/mh220250.rar
jelszó a rarhoz: miohack2. csatlakoztasd a miodat a pc-hez, a win alapból nem ismeri fel a készüléket ezért az új hardver hozzáadásánál betallózod a mio hackpackban található usbdriver mappából a WCEUSBSH.INF fájlt
3. megnyitod a Mio Transfer Hack programot
4. ha eddig mindent jól csináltál akkor a Flash ikon sárgán fog világítani és a jobboldali Mio részben látni fogsz egy MIOMAP mappát, menj bele abban mégegy MIOMAP mappa ebben pedig a miomap.exe-t átnevezed a Renommer gombbal miomap_orig.exe-re
5. baloldalt megkeresed a gépeden levő mio hackpackban mellékelt miomap .exe .scp mappát, abból pedig a MIOMAP.EXE és Miomap.scp fájlt átmásolod a középső nyíllal a jobb oldalra(a MIOMAP mappába ahol átnevezted a miomap.exe-t)
6. az sd kártyára felmásolod az iGO8 mappát ami tartalmazza az iGO8 fájlokat
ez a verzió tökéletesen fut C250-en: http://ncore.cc/torrent_adatok.php?torrent_id=4528467. ennyi, bedugod a kártyát a mioba és a MioMap gomb megnyomása után az iGO8 fog indulni
Tanácsok:
1. mivel a C220 és C250 készülékeknek nagyon kicsi a memóriájuk(RAM, 32MB) nem ajánlatos épületeket és domborzatot használni mert random időközönként lefagy a készülék navigálás közben
2. használat után nem úgy kikapcsolni a készüléket hogy megnyomod a kikapcsgombot és leállítás hanem először kilépni az iGO8 programból csak azután kikapcsgomb és leállítás(amikor már a mio főmenüjében vagy) különben szintén lefagy a készülék
Nav N Go iGO8 8.3.4.142975 (May 11 2010) PNA* A hivatalos májusi PNA verzió(az előző torrent pda-s verziónak felel meg, egy rakás felesleges fájlt tartalmaz)
* Csak 320x240 és 480x272 felbontású készülékeket támogat
* Csak a 8.3-as térképeket támogatja, a 8.0-s térképekkel nem kompatibilis!
* Amiket tartalmaz:
- magyar nyelv
- az összes magyar hang
- legfrissebb NAVTEQ 2009 Q4-es magyar térkép(2010.04.27)
- legfrissebb NAVTEQ 2009 Q4-es magyar POI
- lengfrissebb épületekTelepítés előtt az előző verziót távolítsd el.
Symbianon nem működik! Ezt ne is kérdezzétek meg!* A license mappa csakis a torrentben található licenszfájlt tartalmazza!
* Ha az igo8-at felmásolod a készülékedre/sd kártyára, töröld a már meglévő save mappát!Igazoló link: http://navngo.com/pages/global/eng/igo_8_description
Az egyedüli dolog ami módosítva van benne az a betöltőképernyő, az eredeti verziónak ilyen ocsmány a háttere betöltésnél:
-
zagalaci
csendes tag
engem érdekelne ac-250es frissitése,én nem tudom meg csinálni de fizetnék érte ha kell és lenne rá mod.Vennék sd kártyát ugy hogy csak bekeljen inditani az igot
-
hruodnand
senior tag
Akinek frissítéssel kapcsolatos gondjai vannak, új térkép kell neki esetleg, vagy szoftver, az keressen meg. Jó ideje használok én is C250-et megelégedéssel.
Egyik legjobb gép. Egyszerű és nagyszerű.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
heagylako 1 #523 üzenetére
Egyszóval érteni kell a crekkeléshez.
-
csimpas
tag
vennék egy ilyen készüléket reális áron, az se baj , ha nincs rajta navigáció
PM -
Jaki2000
aktív tag
válasz
heagylako 1 #523 üzenetére
Ezt most jól összefoglaltad
-
heagylako 1
csendes tag
Sziasztok aki a c250 es al akar valamit kezdeni anak kel egy Mio ttransfer hack nevu progi es egy unlock ha lehet valami kis memo zabalo (mini shel) es sok batorsag es az oreg google es a fordito mert sok mas nyelvu okos emberek vanak
-
Jaki2000
aktív tag
A Mio C250-en a Miomap 3.x volt telepítve, ami a az igo2006 adaptálása. Igo a C250-en nem futott és nem is tud, csak, ha nem buherálják. Ha jól tudom, volt frissnek nevezhető térkép a Miomaphoz (igo 2006-hoz) 2011-ben, de hogyan lehet frissíteni azt nem tudom, mert nincs fent semmilyen Mio a Naviextrason. A hivatalos frissítés a C250-re egy Navman nevű navigáció TeleAtlas térképekkel
-
badmad
senior tag
Barátom megkért,hogy van egy öreg mio c250-es készüléke szeretné használni frissitsem neki az Igot hogyan kezdjek neki?Amúgy a készülék legális igo-val müködött és regelt készülék.Kérnék szépen valakit segítsen nekem egy kicsit akár privátban is
Előre is köszi az együtmüködéstüdv
ad
-
szelesjanos
tag
Na, megint én vagyok!
Feltettem a MioPocketet az SD kártyára, átneveztem a szükséges file-okat. Elindul rendesen a progi, betőltődik a MioPocket és elnidul az iGO8-is. Be tudok menni a térképekbe teljesen jól használható a program, DE NEM TALÁL MŰHOLDATT
Lehet hogy nem érzékeli a navigáció GPS vevőét?Ha valakinek van valami ötlete, akkor kérem ossza meg!
Köszönöm!
-
szelesjanos
tag
Köszi! Sikerült!
-
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Ismerősöm adta ide c250-t, hogy frisstsem már neki a térképeket, meg szeretne rá UK térképet, de neki csak kelet-európa van...
Ebben szeretném segítséget kérni, hogy miként álljak hozzá.
Nekem van egy c720b amin úgy megy az iGO 8.3 hogy SD kártyát rakok bele és onnan fut a progi tökéletesen.
Meg lehet ezt oldani a c250-en is?A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
J
-
Pluto75
csendes tag
Sziasztok! segítsetek! Mekkora SD kártya kell a C250-be ,hogy elmenjen rajta az igo8?
-
Destloler
tag
Hali
Egy kis segítséget szeretnák kérni. Rendelkezem egy MIO Moov S600 készulékkel amire szeretnék IGO primot enni. Abban szeretnék segítséget kérni hogy ezt hogyan lehet megvalosítsni. Előre is köszönöma segítséget
-
nidir
csendes tag
sziasztok
tudna valaki segíteni ? a párom törölt mindent a gps ről miközben a frissíteni akarta. mit tudok tenni. 330as mio
köszi robi -
Skatysuti
tag
Üdv Kaptam egy ilyen kicsikét a munkához eddig kb 2 szer volt használva Mio C230
Szeretném egy kicsit frissíteni a térképeket és a rendszert. Lenne valaki aki tudna nekem segíteni. Nagyon megköszönném.
Szép napot. -
gery222
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küzdök a C250-essel.
Felraktam mindent, Script Igo 8 stb...
Minden tök jól működik, kivéve hogy mikor a navigációt szeretném elindítani, kiadja az igo töltő képernyőjét és visszaugrik és ennyi.
Mi a teendő?
Előre is köszi a választ!Üdv
-
ggratzl
csendes tag
válasz
Jaki2000 #508 üzenetére
Igazad van, tényleg 8.3-assal próbálkoztam, nem tudtam, hogy számít.
Viszont az a 8-as is RIP-es, amit magánban küldtélÉs itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mérhetetlen hálámat kifejezzem, hogy ilyen szinten foglalkozol egy frissen beesett sorstárs problémájával.
Akkor valszeg a licensszel lesz probléma. De ahogy a magán levélben írtad, ezzel véget ért a miomap lehetőségei, és váltani kellene pl igo8-ra...Még gondolokodom mi legyen.
És mégegyszer köszönöm.
Üdv: -
Jaki2000
aktív tag
A miomap a 8.0-ás igoval volt kompatibilis ilyen térképre van szükséged. Ha jól tudom, 2010. októberi a legutolsó kiadás. Már ha jó a licenced hozzá. Áz azóta megjelent igo-k 8.3, amigo, mayway, primo, mind a 8.3-as térképekkel működnek. Lehet, hogy ilyennel próbáltad.
A file mérete nem jelent semmit. Hogy kisebb, attól lehet frissebb és nagyobb lefedettségű. -
ggratzl
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy C250-esem, amin két éve frissítettem a Miomapot 3.3-asra. Ez van valami hack verzió, mert hajlandó volt megenni mindenfajta térképet.
Nemrég ismét akartam rá újabb térképet rátolni, IGO8-ast, de azt már kidobta. (egy RIP felirat volt a térkép mellett)
Milyen térképekkel próbálkozzak? Más fajta progira nem szeretnék váltani, megszoktam már ezt a felületet.És a másik kérdésem, hogy mennyire utal a térkép mérete a részletességére. Mert nekem a 2009-es magyar térképem majdnem 16MB, de tavaly évvégi IGO8-at is látok 10megás mérettel.
Köszi szépen:
GG -
Jaki2000
aktív tag
A c250 a nagyon nem indít semmit magától a kártyán. A MIOMAP\MioMap mappából indítja a miomap.exe filét. Olyat tudsz csinálni, hogy feltelepítesz valamilyen scriptet a kártyára. Több fajta van, volt. Én csak a MioPocket-et használtam.
http://gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303
Telepítés: http://data.hu/get/1505449/MioPocket.pdf.html
Ez indul a kártyáról és egy Winfoshoz hasonló felületet ad, és van benne file kezelő. Innentől kezdve elvileg USB nélkül is bele tudsz mászni a Mio lelkivilágába.
Küldtem még egy mailt is -
lazass9
csendes tag
Sziasztok. segítséget kérnék. Van egy c-250 -em nem jó az usb, csak tölteni tud olyan térkép létezik amit mem kártyáról telepitek?? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatékony céleszköz apró finomságokkal.
- Wangine WPA-600 Pro végerősítő. Sanken tranzisztorok. 2x80W/2x120W.Extra: 2 bemenet/hangerőszabályó
- Apple AirPods Pro 2.Generációs
- Eladó Hecht 1233 tipusú új 2 év garanciás "0 km-es"elektromos fűnyiró + gyári új tartalék kés hozzá!
- Samsung S23 Ultra 512gb,Csere,beszámitás is
- 128GB KODAK memóriakártya MicroSDXC V30 U3 Class 10 új
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest