- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Én is gondolkodok a váltáson, a logitech harmony hub-om van ami jól működik, de vannak problémáim vele.
-az egyik az, hogy úgy tűnik az újabb eszközök már nem kerülnek be az adatbázisba, most a napokban vettem egy Dune HD Pro Vision 4K-t, de az konkrétan nincs benne az adatbázisban, csak régebbi modellek. Az infra parancsok, meg részben működnek jól csak.
-nálam a távok parancsainak manuális tanítása hektikus, ha nem adatbázisból veszem nem mindent tud "jól" megtanulni
-az aktivitásoknál nagyon jól jönne az szabadabban tudjam szabályozni mi történjen, ez elsősorban ott gond, ahol CEC-el vagyok kénytelen eszközt bekapcsolni. Ugyanis az eszközök bekapcsolási sorrendjét és a bemenetek váltását nem nem tudom keverni, elsőre bekapcsol mindent és után állítja a bemeneteket, melyek sorrendje pedig kötött. Mi ezzel a baj? Alapvetően semmi, hiszen logikus a működés, de ha CEC kapcsolja be az eszközt, amikor a tv bemenete oda vált, akkor amikor bekapcsolom a tv-t, erősítőt, akkor a legutolsó beállítás alapján CEC-en bekapcsolja az adott eszközt (ami előzőleg volt aktív), néha ott is ragad (ezt talán delay-el lehet orvosolni). Szóval úgy lenne a jó tudnám keverni a bekapcsolást, bemenet váltást, és tetszőleges sorrendben. Ez esetben az lenne: erősítő bekapcsolás, ott a megfelelő bemenetre váltás, és csak utána tv bekapcsolás, ami szépen be fogja kapcsolni, a bementre csatlakoztatott eszközt, nem azt ami legutoljára volt használva.
A sofabaton cuccokat néztem, az X1, X1s lenne jó és az amazonon az X1 nagyon jó áron van, mert kifutó model. A leírások alapján a legutolsó problémát megoldja. De nem tudok senkit akinek itt ilyenje lenne, fórumot sem láttam és félek tőle.
-
doc
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #2110 üzenetére
Ez mondjuk így ritka nagy genyosag, kiszedni a meglévő funkcionalitast…
-
TaylorPro
addikt
Ezek a távok még mindig szenzációsak. A Harmony One mellé most 8 ezerért vettem használtan egy Ultimate-et.
Az One szerintem az egyik legjobb ami létezik. Vakon kezelhető és dupla IR van benne.
-
schferenc77
aktív tag
Ha valakit érdekel, megválok a Harmony 650-től, hirdetéseim között megtaláható az aprón. A végére csak összeraktam mindent, amire nekem kellett volna, erre kiderül, hogy a mini PC-m infra vevője az új passzív házban csak max 1 méterről veszi a jelet, így más megoldás után kell néznem...
-
PTM
aktív tag
Nekem régóta nincs Harmony-m, így passzolom, hogy az adatbázist karbantartják-e. Viszont a gyártók többnyire ugyanazokat az infrakódokat szokták használni. Állíts be egy másik Samsung tévét, jó eséllyel működni fog.
Lehet, hogy két hónap után nem aktuális már, viszont másnak is érdekes lehet.
-
doc
nagyúr
válasz
schferenc77 #2105 üzenetére
Persze, a hozza való szoftverben bármelyik gombra bármelyik eszköz bármelyik funkcióját rá tudod tenni
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, él-e még a fórum, de hátha.Adott egy Windows PC, beépített IR vevővel (Intel NUC). Fel tudtam venni, mint Intel Media Player (ezt adta ki a kereső). Van egy Creative Stage Air V2 hangfal, ezt is felvette (bár nem pont az én típusom). Ha a középső kijelző melletti Devices felületen kiválasztom az egyiket vagy másikat, akkor az alap gombok jól működnek (pl ha hangfal, akkor megy a ki és bekapcs, hangerő fel, le), de ekkor a másik eszközön (az Intel Media Player) az oda társított gombok nem.
Én azt szeretném, hogy bármi más gomb megnyomása nélkül (lásd Devices menüben ki kell választani, melyik eszközt akarom vezérelni), ha a hangerő fel/le/némít gombot nyomom, azt mindig a Creative-nak küldje, de ha a Play/Pause/Stop és nyíl billentyűket, akkor meg a Media Playernek.
Ezt így be lehet állítani? -
Sziasztok,
Szerintetek milyen gyakran frissül az adatbázis - ha frissül egyáltalán...
Vásároltam egy idei Samsung OLED-et és nincs az adatbázisban ...
Köszönöm.
Z -
nuke7
veterán
hali,
tudnátok segíteni, hogy hogy tudnám feléleszteni a logitech harmony touch-omat?
nem kapcsol be, hiába hagyom a töltő bölcsőben
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Formula-1
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest