- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Én is gondolkodok a váltáson, a logitech harmony hub-om van ami jól működik, de vannak problémáim vele.
-az egyik az, hogy úgy tűnik az újabb eszközök már nem kerülnek be az adatbázisba, most a napokban vettem egy Dune HD Pro Vision 4K-t, de az konkrétan nincs benne az adatbázisban, csak régebbi modellek. Az infra parancsok, meg részben működnek jól csak.
-nálam a távok parancsainak manuális tanítása hektikus, ha nem adatbázisból veszem nem mindent tud "jól" megtanulni
-az aktivitásoknál nagyon jól jönne az szabadabban tudjam szabályozni mi történjen, ez elsősorban ott gond, ahol CEC-el vagyok kénytelen eszközt bekapcsolni. Ugyanis az eszközök bekapcsolási sorrendjét és a bemenetek váltását nem nem tudom keverni, elsőre bekapcsol mindent és után állítja a bemeneteket, melyek sorrendje pedig kötött. Mi ezzel a baj? Alapvetően semmi, hiszen logikus a működés, de ha CEC kapcsolja be az eszközt, amikor a tv bemenete oda vált, akkor amikor bekapcsolom a tv-t, erősítőt, akkor a legutolsó beállítás alapján CEC-en bekapcsolja az adott eszközt (ami előzőleg volt aktív), néha ott is ragad (ezt talán delay-el lehet orvosolni). Szóval úgy lenne a jó tudnám keverni a bekapcsolást, bemenet váltást, és tetszőleges sorrendben. Ez esetben az lenne: erősítő bekapcsolás, ott a megfelelő bemenetre váltás, és csak utána tv bekapcsolás, ami szépen be fogja kapcsolni, a bementre csatlakoztatott eszközt, nem azt ami legutoljára volt használva.
A sofabaton cuccokat néztem, az X1, X1s lenne jó és az amazonon az X1 nagyon jó áron van, mert kifutó model. A leírások alapján a legutolsó problémát megoldja. De nem tudok senkit akinek itt ilyenje lenne, fórumot sem láttam és félek tőle.
-
tobias40
veterán
Egyszerűbb lenne ha megtudom neki adni a pontos készüléket,nem?
Sosem csináltam még tanítást,minden eszközt megtaláltam még eddig benne és támogatott is az eszköz!Itt láthatod -
fPApi
őstag
Ha 650-ed van, akkor gondolom myharmonyt használsz, akkor valahogy így:
- bal menü: BUTTONS
- kiválasztod, hogy gombra, vagy képernyő parancsra szeretnéd
- kiválasztod az adott eszközt/távirányítót és GO
- kiválasztod, hogy melyik parancs, vagy gomb
- ADD OR FIX A COMMAND
- ADD A MISSING COMMAND
- megadod a nevet, majd NEXT
- írja, hogy mit csinálj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest