- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Én is gondolkodok a váltáson, a logitech harmony hub-om van ami jól működik, de vannak problémáim vele.
-az egyik az, hogy úgy tűnik az újabb eszközök már nem kerülnek be az adatbázisba, most a napokban vettem egy Dune HD Pro Vision 4K-t, de az konkrétan nincs benne az adatbázisban, csak régebbi modellek. Az infra parancsok, meg részben működnek jól csak.
-nálam a távok parancsainak manuális tanítása hektikus, ha nem adatbázisból veszem nem mindent tud "jól" megtanulni
-az aktivitásoknál nagyon jól jönne az szabadabban tudjam szabályozni mi történjen, ez elsősorban ott gond, ahol CEC-el vagyok kénytelen eszközt bekapcsolni. Ugyanis az eszközök bekapcsolási sorrendjét és a bemenetek váltását nem nem tudom keverni, elsőre bekapcsol mindent és után állítja a bemeneteket, melyek sorrendje pedig kötött. Mi ezzel a baj? Alapvetően semmi, hiszen logikus a működés, de ha CEC kapcsolja be az eszközt, amikor a tv bemenete oda vált, akkor amikor bekapcsolom a tv-t, erősítőt, akkor a legutolsó beállítás alapján CEC-en bekapcsolja az adott eszközt (ami előzőleg volt aktív), néha ott is ragad (ezt talán delay-el lehet orvosolni). Szóval úgy lenne a jó tudnám keverni a bekapcsolást, bemenet váltást, és tetszőleges sorrendben. Ez esetben az lenne: erősítő bekapcsolás, ott a megfelelő bemenetre váltás, és csak utána tv bekapcsolás, ami szépen be fogja kapcsolni, a bementre csatlakoztatott eszközt, nem azt ami legutoljára volt használva.
A sofabaton cuccokat néztem, az X1, X1s lenne jó és az amazonon az X1 nagyon jó áron van, mert kifutó model. A leírások alapján a legutolsó problémát megoldja. De nem tudok senkit akinek itt ilyenje lenne, fórumot sem láttam és félek tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest