Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3P
tag
Örömmel vettem én is az áreseést, s asszem a következő párosom ez lesz:
Proci: Athlon 64, 3800+ 2.4 GHz, sAM2, box - 23eFt + áfa
Alaplap: Gigabyte Gigabyte, AM2-NF570 SLI, S.AM2 13e Ft + áfa
Az alaplap és a proci eggyütt burttó 43e Ft. Számomra ez az ideális ár.
Főleg úgy hogy ehhez a procihoz jár az AMD gyári hőcsöves hűtője, ami még a tuninghoz is elég, igaz én nem szoktam tuningolni sem ;). hogy teljes legyen a konfigom, ehhez még egy jobb féle ram és némi VGA, illetve egy kisebb HDD és egy DVD RW és kész a gépcserém.
DDR2 PC5300 667MHz 2048MB CORSAIR (KIT 2x1024MB, 5 év gari) - 36e Ft + áfa
AVIXE GF7900GT PCIE 256M 256bit DVI HDTV - 56e Ft + áfa
HDD WD 300GB 7200RPM 8MB CACHE SATA-II/300 OEM - 16e Ft + áfa
Samsung SH-W163AB, DVD±RW, 16/8 DVD±R/RW, Fekete - 7e Ft + áfa
(Az árak már itt a hír topikjában is említett forgalmazótól származnak).
Engem valahogy nem hoz lázba a két magos örület, mert amire én használom még messze nincs értelme. Én azon ''kevés'' ember közé tartozom, aki nem futtat otthon mindenféle Maya-s dolgot, videót is csak ritkán tömörítek, s ha neki is ugrok, akkor is éjjel bőven meg van vele a gép, így ott sem hoz tűzbe a 2 mag által garanált plussz erő. Az irodai cuccok meg már a mostani (2400+ -os) procin is bőven futnak, s a játékok meg nem igazán használják ki a 2. magot olyan szinten, hogy az említésre méltó legyen. S ha majd kell, akkor bőven ráérek váltani egy ilyenre:
CPU AMD ATHLON 64 X2 4600 AM2 BOX - 52e Ft + áfa, s ahogy nézem zuhanni fog ez az ár még rendesen. Talán emiatt vagyok ennyire hálás az Intelnek, mert a Core2Duo nélkül ma nem ennyi lenne egy ilyen proci ára.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg úgy hogy ehhez a procihoz jár az AMD gyári hőcsöves hűtője, ami még a tuninghoz is elég, igaz én nem szoktam tuningolni sem ;). hogy teljes legyen a konfigom, ehhez még egy jobb féle ram és némi VGA, illetve egy kisebb HDD és egy DVD RW és kész a gépcserém.