Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Rhe
-
Vakegérke
félisten
Tetszett, és pont.

-
-
-
petipetya
nagyúr
Idegenvezetés. Mindig engem találnak meg, talán mert folyton az emberek arcába bámulok (érdekel, kiben-mit látok). Nemrég majdnem el is kalapáltak miatta (na nem a turisták), de kidumáltam magam.
Szóval még sütött a nap, olasz rendszámú kocsi áll a munkahelyem előtt, fickó kiszáll és kérdi egy térképpel a kezében: "Balaton"? Nem akartam mondani, hogy ahhoz még sokat kell menni innen Pestről, különben is sem volt rá energiám, úgy tettem mint aki nem érti és mentem tovább. Nem azért mert g.ci vagyok, csak hát a tudásom kevés lett volna az útbaigazításhoz.
Most az ősz közepén a metrón talált meg pár külföldi, és kérdezték a térképpel a kezükben: "Parlament"? Mutattam most hol vagyunk és aztán odaböktem, amikor szembesültem azzal, hogy valami nagyokos Országház néven tüntette fel nekik. Jót nevettem magamban.
Nem is tudom nagy hirtelen, hogy például Londonban vagy Párizsban is ezer különböző névvel lehet illetni egy-egy híresebb látványosságot, vagy csak nálunk? Őszintén szólva tojok rá, csak felmerült bennem a kérdés.Köszi a remek hangulatot, kíváncsian várom Rose-Mari történetnek folytatását!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Starlink
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest