- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
Fentebb én is azt írtam, hogy egy zenei tartalom megszerzése a netről, ingyenesen, az jogellenes. Vagy ez nem ugyanazt jelenti? Ezek után mindenki kijavított, h ez nem így van és kezdem én is elhinni.
Egyébként a letöltés melletti jogdíjfizetés nyilván csak akkor valósul meg, ha mondjuk a www.dalok.hu-ról pl. sms-es fizetés után töltök le vmit, ha torrentezek, nyilván nincs jogdíj...
A jogszabályt valóban nem ismerem tüzetesen, de szívesen megismerkednék a letöltésekre és a fentebb tárgyalt részekre vonatkozó szabályozással. Az Artisjus honlapján fenn van egyébként, el is kezdtem átnyálazni, de hát brrrr...sajnos nem hallgattam a történelem tanáromra, aki annak idején azt javasolta, hogy menjek ügyvédnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest