Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
breetai
aktív tag
Hát!? Nekem megvan a Tekken 6 ill. próbáltam is online, amikor nem megy akkor tényleg borzasztó. Akkor bele kell nyugodni, hogy vesztettem azt elköszönni az ellenféltől.
Ha, kifogsz valakit akivel "jó" akkor játszható ill. élvezhető. Bár biztos, hogy a vérprofi játékosok akik kisújból tólják, biztos nem lesznek vele megelégedve. -
rudymester
senior tag
Elég ciki egy olyan játéknál, ahol nagyon fontos a pontos és jó időzítés. Többeknek sikerült megoldani, ők is megoldják, de akkor is ciki egy ilyen nagy címnél.
-
Siera
senior tag
hónap?
ez vicc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest