- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-11-25 18:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Elrepült 10 év...
-
WolfheartGR
őstag
Hónapok óta nem jártam erre. De mélyen megrenditett a hír. Ismerni nem ismertem, néhányszor beszéltünk egy-két topikban, illetve privátban.
Végtelenül, elszomoritott a hír. Nyugodj békében.
-
Szatyor95
senior tag
-
Met
nagyúr
-
Szatyor95
senior tag
Most derült ki, hogy idő ügyileg tudnék menni. Viszont szeretném megkérdezni, hogy milyen módon tudnék oda eljutni? Ahogy néztem, a HÉV csak végszükség esetén megoldás, mert onnan ~2,5 km lenne gyalog, megfázva meg annyira nem vágnék bele ha van más. Néztem, hogy Volán áll meg a temetőtől nem messze, viszont a számát nem tudtam kinyomozni, így azt sem, honnan hová tart.
Ha esetleg valaki meg tud szánni némi információval, megköszönném.
-
Gab///
csendes tag
Kedves Barátok, Ismerősök!
András búcsúztatója december 13-án szombaton 11 órakor lesz a szentendrei temetőben.
(2000 Szentendre, Sztaravodai út 3477 hrsz.)
A család szeretettel vár mindenkit!
-
Pubszon
veterán
Nem szeretek átlépni a logoutra, mert látom ezt a cikket még mindig, amitől elszomorodok...
Nem ismertem, de csak jókat olvastam tőle/róla itt és a crxforumon is.
Szerintem ő is a jó dolgokért, vidám hangulatért járt ide...
Rengeteg rossz ember van akinek meg kutya baja, mindig a jó/ártatlan vész el...
-
J.J. András
őstag
Nyugodj Békében és vigyázz szeretteidre odafentről is !
R.I.P. Integra !
-
Sanyesz.
őstag
-
palesz53
senior tag
ezt csak most olvastam...

R.I.P. -
Szatyor95
senior tag
-
G.I.JOE
senior tag
Nyugodj békében!
-
P00By
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
TayRol
nagyúr
Ma van a születésnapja....
-
Dr Cook
csendes tag
Isten adjon végső nyugodalmat Neked Integra!
A halál az ember életében nem pont, hanem kettőspont.
Sajnos egyre inkább azt látom / tapasztalom, hogy a jók korán szólíttatnak el.
-
t.imi
addikt
Nyugodjék békében!
Őszinte részvétem a családnak. -
Met
nagyúr
-
Piftuka
veterán
"JuanG (Miklán Csabi) elment, és minden szétesett a PH!autóverseny topikban. Személyesen is ismerhettem, kedvelhettem."
Engem most ez a hír taglózott le. A 2000-es évek elején, amikor a HWSW fórum még a legaktívabb volt, nagyon sokat, és jókat beszélgettünk a különféle, autószimulátoroknak szentelt témákban. Kedvelte, ismerte, és értette ezeket a játékokat.
Mivel a fórum egykori aktivitása már évek óta közel nulla, így nem tudtam róla, hogy meghalt. Ráadásul most olvasom, hogy valami infarktus, vagy agyvérzés jellegű betegség vihette el egy rosszullétet követően...

Fiatal volt még, élhetett volna még jópár évtizedet! Legyen neki könnyű a föld! Nyugodjon békében!
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Because
őstag
neki már nincsen gondja, szerencsés én is hasonló gyors halált akarok!
-
kolakola
tag
Nyugodjon békében.
-
Aucor
senior tag
Nyugodjon békében

-
newwave0507
aktív tag
Nyugodj Békében !
-
kelly7
aktív tag
R.I.P
-
_-ORANGE-_
senior tag
Láttam a híradóban a balesetet, de nem tudtam kié ez a jó verda...R.I.P Integra!

-
Jimmy66
őstag
Nyugodj békében!
-
Louro
őstag
Fura, hogy egy ismeretlenre ilyet írok, de a hozzászólásai, fórumos beszélgetéseink után egy stabil, normális tagot veszítettünk. Munkatársait és családtagjait valószínűleg nagyobb veszteség érte.
Nyugodj békében!!!
-
RudY
addikt
Nyugodj Békében! -
goyo206
senior tag
R.I.P
Nyugodjék békében!
Őszinte részvétem a családnak és barátainak, fórumbarátainak!
Nagyon durva és szomorú...
Egyidős volt velem...
-
GEIL
addikt
Nyugodj békében !

-
BullKoxa
őstag
Nyugodjon békében..
-
potkem
aktív tag
Nyugodjék békében.

-
Met
nagyúr
Basszus, most jött egyik ügyfelünk hogy a tesójának meghalt egy barátja, Integráról beszélt

-
Szatyor95
senior tag
Én sem úgy értettem, hogy hibáztatja bárki is. Úgy értettem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyivel ment. Akár betartotta a sebességkorlátozást, akár nem (azaz hibázott), a tisztelet ugyan úgy jár neki. Korábban volt aki keményen odaszólt, de azt már törölték.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni időjárás-állomás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 512 GB SSD 27%-os ÁFÁS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyugodj Békében!