Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, igénytelenség, szerintem sokan rosszabbul oldották volna meg
De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat
A "válság üzemmód" tetszett - és amúgy ja, én már a válság előtt is takarékon voltam
Nnnna. A szúnyogháló jó ötlet, ilyen előlepot én is csináltam már párat, csak én normál 5,25" takarólemezt vágtam ki, és tettem bele szúnyoghálót.
Emögé, ha tudsz szerezni ritka szövetű szivacsot, vagy finom papírt, amin átmegy a levegő, tett be nyugodtan, mert nagyon jó porszűrőként működik, és a levegő is áramlik.Amúgy a ragasztópisztoly hivatalos neve "genyapisztoly" - legalábbis a munkahelyemen
A hűtőd sztem amúgy az A64 refihűtő megtámogatva egy normális ventivel nem? Nagyon olyannak látszik a borda.
Az X1900 -ra rakott 8cm venti jó ötlet, haveromén is bevált, sokkal jobban bírta a tuningot, csak azon sajnos a ramok nem bírták sokáig, akárhogy hűtöttükA Spire pasztában amúgy nincs ragasztó, csak a szilikon ilyen jól tapad, de ez is a dolga többek között.
@evilzombie : Lássuk, lássuk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest