Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, igénytelenség, szerintem sokan rosszabbul oldották volna meg
De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat 
A "válság üzemmód" tetszett - és amúgy ja, én már a válság előtt is takarékon voltam

Nnnna. A szúnyogháló jó ötlet, ilyen előlepot én is csináltam már párat, csak én normál 5,25" takarólemezt vágtam ki, és tettem bele szúnyoghálót.
Emögé, ha tudsz szerezni ritka szövetű szivacsot, vagy finom papírt, amin átmegy a levegő, tett be nyugodtan, mert nagyon jó porszűrőként működik, és a levegő is áramlik.Amúgy a ragasztópisztoly hivatalos neve "genyapisztoly" - legalábbis a munkahelyemen

A hűtőd sztem amúgy az A64 refihűtő megtámogatva egy normális ventivel nem? Nagyon olyannak látszik a borda.
Az X1900 -ra rakott 8cm venti jó ötlet, haveromén is bevált, sokkal jobban bírta a tuningot, csak azon sajnos a ramok nem bírták sokáig, akárhogy hűtöttük
A Spire pasztában amúgy nincs ragasztó, csak a szilikon ilyen jól tapad, de ez is a dolga többek között.
@evilzombie : Lássuk, lássuk!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Milyen autót vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Drasztikusan csökkent a Helldivers II PC-s tárhelyigénye
- Egérpad topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat