- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, igénytelenség, szerintem sokan rosszabbul oldották volna meg
De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat
A "válság üzemmód" tetszett - és amúgy ja, én már a válság előtt is takarékon voltam
Nnnna. A szúnyogháló jó ötlet, ilyen előlepot én is csináltam már párat, csak én normál 5,25" takarólemezt vágtam ki, és tettem bele szúnyoghálót.
Emögé, ha tudsz szerezni ritka szövetű szivacsot, vagy finom papírt, amin átmegy a levegő, tett be nyugodtan, mert nagyon jó porszűrőként működik, és a levegő is áramlik.Amúgy a ragasztópisztoly hivatalos neve "genyapisztoly" - legalábbis a munkahelyemen
A hűtőd sztem amúgy az A64 refihűtő megtámogatva egy normális ventivel nem? Nagyon olyannak látszik a borda.
Az X1900 -ra rakott 8cm venti jó ötlet, haveromén is bevált, sokkal jobban bírta a tuningot, csak azon sajnos a ramok nem bírták sokáig, akárhogy hűtöttükA Spire pasztában amúgy nincs ragasztó, csak a szilikon ilyen jól tapad, de ez is a dolga többek között.
@evilzombie : Lássuk, lássuk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest