Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kezdőnek fontos a support és a program átláthatósága. Ebben biztos, hogy előnyben van az E-Robot, hisz Magyar és Tamás hozzáállása, segítőkészsége is maximális.
A Tasker képességeit nem ismerem, nem tudom, mi olyat lehet megtenni vele, amit E-Robottal nem. Én úgy gondolom, ez az automatizálás egy fejlődési folyamat egyik állomása. Először megveszi az ember a kütyüt és néz rá, mint borjú az.... Aztán lassan (ha találkozott előtte linux -szal, akkor kicsit gyorsabban) kezdi megismerni. Elkezdi programokkal testreszabni, "felokosítani". Na, a legtöbben itt megállnak. De aki nem, az rájön, hogy néhány alkalmazás csak pár "kapcsolgatást" csinál és soxor pont arra nincs egy kapcsoló, amire nekünk kéne. A sok ilyet, ki lehet váltani eggyel, amiben be lehet állítani, hogy pontosan mit kapcsoljon. De mit is csinál egy automatizáló? Időzítetten kezel Intenteket, aktivity -ket, stb. Hmm... Ha egy kicsit utánaolvas az ember, akkor rájön, hogy egy intent, egy aktivity, egy shell parancs "megalkotásában" sincs nagy misztifikum. Lehet, hogy az E-Robotban nincs annyi színes gomb, de a lehetőség mindenre adott, csak tudni kell élni vele. Aztán ha az ember nézgeti az E-Robot (esetleg a Tasker) mentés fáljait, akkor szép lassan rájön, hogy mi, micsoda azokban az xml -ekben. Na, onnan jön a következő lépés. Senki ne értse félre, dehogy tartok itt! Soha nem tanultam programozást, én is küzdök, mint disznó a jégen. De érdekel, hajt a kíváncsiság és látom az irányt. SZERINTEM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest