Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taplo

tag

válasz Jofi81 #5 üzenetére

köszönöm,hogy elolvastátok!!!

1 Jofi akkor lehet itt az ideje.... lesz most egy kis kampány a multiplayerek mellett ez még csak a kezdet... ha már megveszel egy játékot akkor ne csak a felét használd.... :)
    mondjuk én is csak a felét használom csak a másikat :) vegyünk ketten egy játékot te singleözöl és multizom ;]

2
    köszi sith mester

3
    bekezdéseket majd javitom ha lesz rá affinitásom...

4
    felsorolsz szipiszupi single játékokát akkor érvként felkéne sorolnom egy millió nick nevet és 15 játékot amit esténként százezrek játszanak együtt szerte a világon? az egész arról szól szerintem,hogy probáljátok ki és remélem tetszeni fog és akkor jövö héten vagy jövö honapban már együtt küzdünk a harcmezön és én fogom fedezni a seggeteket :)

5
    barátnő nem örül de jönnek a szokásos férfi érvek: ha kocsmáznék vagy csajoznék az jobb lenne? :DD meg kell találni az egyensulyt nyilván könnyü függővé válni...

• sith7

félisten

válasz Jofi81 #5 üzenetére

Egy jó fél évvel ezelőttig én is így voltam, aztán egy rendes ember vett nekem 2 eredeti játékot, azóta single - t nem is játszottam, még ezzel a kettővel sem, nem mással :N

Ha tényleg bekerülsz egy jó közösségbe, akkor meg tudod velük beszélni nem csak a játékélményeidet, hanem a mindennapi élet dolgait is :K ... legalábbis én ilyen közösségbe kerültem :B

Tegnap is 23:00 - ig ment a game, aztán éjfélig meg csak beszélgetés az élet dolgairól

D1Rect
    Én csak este 1/2 9 - 9 után tudok leülni játszani, amikor már a gyerekek alszanak, és az asszony is fúj egyet az egész napi hajtás után

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés