- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taplo
tag
köszönöm,hogy elolvastátok!!!
1 Jofi akkor lehet itt az ideje.... lesz most egy kis kampány a multiplayerek mellett ez még csak a kezdet... ha már megveszel egy játékot akkor ne csak a felét használd....
mondjuk én is csak a felét használom csak a másikatvegyünk ketten egy játékot te singleözöl és multizom
2
köszi sith mester3
bekezdéseket majd javitom ha lesz rá affinitásom...4
felsorolsz szipiszupi single játékokát akkor érvként felkéne sorolnom egy millió nick nevet és 15 játékot amit esténként százezrek játszanak együtt szerte a világon? az egész arról szól szerintem,hogy probáljátok ki és remélem tetszeni fog és akkor jövö héten vagy jövö honapban már együtt küzdünk a harcmezön és én fogom fedezni a seggeteket5
barátnő nem örül de jönnek a szokásos férfi érvek: ha kocsmáznék vagy csajoznék az jobb lenne?meg kell találni az egyensulyt nyilván könnyü függővé válni...
-
sith7
félisten
Egy jó fél évvel ezelőttig én is így voltam, aztán egy rendes ember vett nekem 2 eredeti játékot, azóta single - t nem is játszottam, még ezzel a kettővel sem, nem mással
Ha tényleg bekerülsz egy jó közösségbe, akkor meg tudod velük beszélni nem csak a játékélményeidet, hanem a mindennapi élet dolgait is
... legalábbis én ilyen közösségbe kerültem
Tegnap is 23:00 - ig ment a game, aztán éjfélig meg csak beszélgetés az élet dolgairól
D1Rect
Én csak este 1/2 9 - 9 után tudok leülni játszani, amikor már a gyerekek alszanak, és az asszony is fúj egyet az egész napi hajtás után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest