Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taplo
tag
köszönöm,hogy elolvastátok!!!
1 Jofi akkor lehet itt az ideje.... lesz most egy kis kampány a multiplayerek mellett ez még csak a kezdet... ha már megveszel egy játékot akkor ne csak a felét használd....

mondjuk én is csak a felét használom csak a másikat
vegyünk ketten egy játékot te singleözöl és multizom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2
köszi sith mester3
bekezdéseket majd javitom ha lesz rá affinitásom...4
felsorolsz szipiszupi single játékokát akkor érvként felkéne sorolnom egy millió nick nevet és 15 játékot amit esténként százezrek játszanak együtt szerte a világon? az egész arról szól szerintem,hogy probáljátok ki és remélem tetszeni fog és akkor jövö héten vagy jövö honapban már együtt küzdünk a harcmezön és én fogom fedezni a seggeteket
5
barátnő nem örül de jönnek a szokásos férfi érvek: ha kocsmáznék vagy csajoznék az jobb lenne?
meg kell találni az egyensulyt nyilván könnyü függővé válni... -
sith7
félisten
Egy jó fél évvel ezelőttig én is így voltam, aztán egy rendes ember vett nekem 2 eredeti játékot, azóta single - t nem is játszottam, még ezzel a kettővel sem, nem mással

Ha tényleg bekerülsz egy jó közösségbe, akkor meg tudod velük beszélni nem csak a játékélményeidet, hanem a mindennapi élet dolgait is
... legalábbis én ilyen közösségbe kerültem 
Tegnap is 23:00 - ig ment a game, aztán éjfélig meg csak beszélgetés az élet dolgairól
D1Rect
Én csak este 1/2 9 - 9 után tudok leülni játszani, amikor már a gyerekek alszanak, és az asszony is fúj egyet az egész napi hajtás után
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg kell találni az egyensulyt nyilván könnyü függővé válni...

... legalábbis én ilyen közösségbe kerültem