Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Igazából az a normális, ha adott személy mindig közel ugyanakkor megy aludni, és kel fel 7-8 óra alvás után.
Engem mondjuk a félévente óraátállítás alvás szempontból nem zavar, csak unalmas, hogy még mindig bohóckodni kell ilyesmivel, amikor már lényegében semmi értelme.
Az alvást meg nem lehet a napnyugtához meg napkeltéhez igazítani, egyrészt, napról-napra változik egész évben, másrészt a munkaidőt nem érdekli, süt-e a nap. Így az lenne a legjobb, ha legalább a reggeli alvást nem csicskítaná meg az éjszakai világosság, meg a nyáron esetlegesen hetekig tartó, óra szerint korábban kezdődő hőség. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Hieronymus #33 üzenetére
Komolyan olyan nehéz ezt felfogni, hogy mit írtam?
Szerintem nem mindegy, hogy csak ~ reggel 8-kor éget szénné a nap, vagy már 7-kor. Erre céloztam. Ha előbb kell felkelni, mert már dög meleg van, pedig aludtál volna tovább, akkor konkrétan negatívan érinti a hajnali 3-as világosság az alvásodat. -
Apollyon
Korrektor
Az a "sok hülye, aki a nyári időszámítás mellett kampányol", valójában azt nem szeretné, hogy éjjel/hajnali 4-kor már tűzzön a nap nyáron, különösen akkor, amikor 35+ fokok vannak napközben. Azért az a plusz pár óra alvás heteken keresztül mindenkit érint, azt is, aki amúgy nem depressziós a téltől.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cskamacska #13 üzenetére
Szerintem meg felesleges az állítgatás. Amíg nem megy az alvás kárára (túl korán kelő nap) óraszámítás, addig teljesen jó lenne az egyetlen időszámítás, tehát ha a nyári maradna. Télen tovább lenne sötét, valóban, de tovább is maradna világos, de nem annyival, hogy az éjszakára nyugovóra térő többség egészséges alvását megzavarja. Ugyanígy a reggel, lehet csak 8-9 között kelne fel a nap egy pár hétig, ami kevésbé lenne zavaró, az egyébként túlnyomórészt amúgy is fellegektől sötétített télen.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Elvileg ez az eredeti óraszámítás, és a téli az állított.
Úgy tervezték, hogy 2020-ban kellett volna utoljára állítani az órát, de ugye a pandémia ebbe belecsicskított.Valaki tud róla valamit, hogy mikor lesz végül változás, vagy akkor most további hosszú évekig marad minden a régiben?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megint előre löktük a mutatót. Bár már évek óta tudjuk, hogy semmi gazdasági haszna és Európa lakosága se kér...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest