- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Windows: ötletem sincs. Ebben a témában nem vagyok kompetens, de ha tippelnem kellene csak sok szenvedés árán menne rá.
Játékok: iPhone szintű 3D-s játékokat nem kell tőle várni, főleg nem 3GS-set. Én eddig ezeket próbáltam: [Labyrinth] (kihasználja a gyorsulás mérőt elég szépen), [Bonsai Blast] (Zuma klón). Az OpenGL ES réteg natív támogatása nem rég nyílt ki, egy kicsit komolyabb játékok várhatóak majd, de szerintem a Pulse alatt dolgozó vastól nem kell csodákat várni. Igaz vtechun hasonló órajelre húzott G1-ével teljesítményben pariban van, szóval egy sima G1-nél gyorsabb.#42: megjelenés szubjektív, szerintem inkább kézbe véve kell eldönteni nem képekről. A legtöbb általam olvasott teszt jónak találta a külsejét és az összeszerelési minőséget is dicsérte. Jók az illesztések és a ház sem recseg különösebb nyomkoraszás nélkül. De persze ha nem jön be akkor ezt is megértem.
-
DarkByte
addikt
Turbo SIM-el nincs tapasztalatom, külföldi fórumokon i-SmartSim-et írnak hogy használható vele.
DivX/XviD lejátszó egyelőre nincs (egész pontosan próbáltam egy yxflash nevű progit ami az egyetlen olyan cucc amit a market-ben xvid vagy divx kifejezésre felhoz és ez megnyitja azt az XviD-es tv sorozatot amit felraktam de szaggat kegyetlenül).
Főzött ROM témában pedig eddig erről hallottam: [link]
#29: hosszú távú tapasztalatokat természetesen írhatok. Én remélem hogy semmi bajom nem lesz vele, a modemünk is jól bírja eddig. Hamarabb félek hogy ha esetleg kinyúlik az akku benne honnan szerzek másikat, elvégre ez a mobil sokkal jobban terheli a telepet, gyorsabban el is fog fáradni.
#25: egyelőre ez a legolcsóbb Android. Néhány egyéb kínai Android modell tud még ez alá menni árban, de azok már tényleg noname-ek. Annyira hogy ötletem sincs már mi volt a nevük így nem tudom linkelni őket, de itt volt róluk hír az arénán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest