Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
koviz
csendes tag
Ez a contacts izé engem nem érint. Túl sok adatra "kiváncsi" így is a google. Azon kicsit kiakadtam, hogy a marketről történő letöltéshez regelnem kellett a google szolgáltatásaira
.
Az, hogy az 1.6 kijön rá dicséretes, de a 2.0-nak tudnék igazán örülni.
Aztán a barcode scennerbe én is belefutottam. Természetesen nálam sem megy. Viszont szintén egy német fórumban írták, hogy egyes felhasználóknak működik. Arra nem találtam adatot, hogy esetleg "okosították" a telefont.
-
iknight
senior tag
Értem, régen énis így voltam vele sok garancia akkor mit számít, legfeljebb kicserélik. Nahh már most miután egy nokia telóval 3 hónapig rohangáltam szervízbe mire hajlandóak voltak normálisra cserélni(1 cseretelefon is szar volt, meg javítgattak stb), illetve más termékeknél is volt már ilyesmi, ezek után rájöttem hogy nem garanciát kell venni hanem jó terméket. Ezért félek olyantól amiről semmit nem tudok, ez az első huawei telefon amiről hallottam, és hosszútávú teszt erről sincs, lehet hogy megfelelő hardver van benne, csak azt még szerintem te sem tudhatod, hogy megefelő minőségűek e. Ahogy lentebb is írták pl a hangszóró szar, és szerintem azért ezekre nagyobb esély van egy kínai telefonnál, és hát hiába a garancia ha miatta hetekig nem használhatom a telefont. Sajnos nekem szolgáltató miatt alapból kizárt ez a modell de azért figyelemmel követem majd a sorsát, és ha nem fáradság én szivesen olvasnék egy cikket arról, hogy pl fél év múlva mit gondolsz róla, és milyen tapasztalataid vannak, márha megtartod addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest