Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
selembeli
csendes tag
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Igen, sajnos ilyenről is tudok a rokonságból. Felvették irodai asszisztens munkára decembertől februárig. A lelkét kidolgozta, maximálisan elégedettek voltak vele, a vége fele már másik osztályra segített be (könyvelés), ajnározták stb...meg hogy közbenjárnak majd, hogy felvehessék közalkalmazottként stb... február végén lejárt a szerződés, és mehetett a pi**ába. A helyére meg ment a főnök valamelyik ismerőse, szintén közmunkába. Mi ez, ha nem a másik megalázása, sárba tiprása?
szupermacs: az ismerősöd nyugodtan fellázadhatott volna, mert a munka törvénykönyvében is benne van, hogy a dolgozónak JOGA VAN az egészséges munkakörnyezetre, a dohos, penészes pince meg közel sem az.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Nekünk is irodákat kellett festeni, mert 200+ ezerbe került volna alsó hangon festővel megcsináltatni a munkát. Azzal sem foglalkoztak, hogy előre szóltam, hogy sosem csináltam ilyet. A másik gondnoknak burkolni kellett még pluszban.
De volt egy srác is ott, aki irattáros volt. A pincébe letettek neki egy széket és ott kellett ülnie egész nap. Se napfény, se levegő, csak kosz, penész, dohos levegő. Az egyetlen társasága a szék volt, hacsak le nem mentem hozzá beszélgetni. (Nem tudtam komolyan venni a munkámat, szerintem egy közmunkás sem képes erre.)
Nincs rosszabb annál, mint amikor tisztában vagy vele, hogy fölösleges munkát végzel és annyit is fizetnek érte, amennyit az elvégzett munka ér. Ezt állami cégnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest