Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Természetesen ha nem is tudom átérezni milyen volt, de nagyjából el tudom képzelni.
Itt semmi hasonlóval nem találkoztam, de azzal igen, hogy a semmiért fizetnek több 10 ezer forintot olyan embereknek, akik b*sznak a munkára amivel természetesen szívatják a rendesen dolgozó embert, mert munkából van azért elég, bár valóban nem fizetik meg, pedig ugyan azt csinálod mint más csak közfogis fizetésért. Természetesen itt is van nagyon sok becsületes ember, aki ennyi pénzért is lelkiismeretesen végzi a munkáját, de sajnos kevesen vannak. Szeretem amikor csodálkoznak a léhűtők, hogy nincs munkahelyük vagy kirúgták. Ilyen munkához való hozzáállással nem tudom mihez szeretnének kezdeni.
Nem bántani szeretném ezeket az embereket, de nagyon sokan annyira maguknak valók, hogy elképzelni sem tudom mit fognak kezdeni magukkal később. Ez mellett az a szörnyű, hogy rengeteg pályakezdő lesz közfoglalkoztatott 3-4 diplomával, de érdemi dolgot innentől nem fog tudni felmutatni csak nagy-nagy szerencsével vagy épp akarással, ami sokuknál hiányzik.
A közfogisok munkáját normál bérezés mellett tized annyian el tudnák látni, ha nem kevesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest