Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz DrDoktor #7301 üzenetére
Nekem a Spigen üveggel messze nem tökéletes sajnos, de az belül szinte az volt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hm15
senior tag
Segítséget kérnék hibafeltárásban. :-)
Pixel 6, 1 éve használom mindenféle gond nélkül teljes megelégedéssel. Voda kártyás csomag, fizikai sim. 2 napja azonban eldobálja a hívásokat, a felső menüben látszik, ahogy hívásfogadás vagy indítás után beszélgetés közben leesik, majd bontja a vonalat. Néha nem kapcsolható vagyok.
Első próba párom Yetteles kártyájának kipróbálása volt, azzal minden ok. Második, tegnapi napon sim csere Vodánál, de ez sem oldotta meg. Esetleg van tippetek?
-
kano
nagyúr
Frissítettél a legújabb sw-re? Elképzelhető, hogy nincs VoLTE-d a kártyádon?
Most nézem mit írtam a T9 jóvoltából.
Szóval a Spigen üveg előtt tökéletes volt az érzékelés.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hm15
senior tag
Igen, sim csere előtt frissítettem. Fent jelöltem a térerő részt, ott maxig van ált., majd hívás után ha felveszem, leesik nullára és bont. Valamikor 1-2 mp, van hogy bírja 1 percig.
Nem kellene, hogy köze legyen hozzá, de pont azóta csinálja, ha Voda lelőtte a 3G-t?! De csak véletlen lehet.
-
hm15
senior tag
Menüben 4G--hívás használata hanghívások javításához, ami engedélyezve van.
-
qqzs
őstag
Most mi van ezel a 14 betaval. Voda volte miatt mentem betara es ugy volt hogy vissza lehet vatani stabilra 3 havonta. De 14 beta utan hogy. Meg abban is megy a voda volte?
Eladó: GTS450
-
kano
nagyúr
válasz DrDoktor #7309 üzenetére
Az a MM-os fólia igaz? Arról azt hallottam, hogy nem jó az érintése (tapadós és nem csúszós).
-
hm15
senior tag
Köszi srácok, volte szolgáltató oldali bekapcsolása úgy néz ki megoldotta. Hívás közben van 4G. Most már csak azt nem értem, ha a Voda kilövi a 3G-t, ez a funkció miért nem automatikus, miért kell ezért telefonálni és ügyintézővel kapcsolgatni.
-
poczkodig
csendes tag
Valaki használja Telekom esim-mel a 6a-t? Első kód után nem látta a mobil hálózatot, töröltem, kértem újat, de már nem lehet letölteni, mert a profil létezik a telefonon. Factory reset se segít.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz poczkodig #7319 üzenetére
Törölted az esimet a telefonról?
Az eSIM törlése Nyissa meg a mobileszköz Beállítások alkalmazását.
Koppintson a Hálózat és internet Mobilhálózat menüpontra.
Válassza ki a törölni kívánt eSIM-et.
Koppintson a SIM-kártya törlése elemre.Jelszó kérése eSIM törlésekor Nyissa meg a mobileszköz Beállítások alkalmazását. Koppintson a Biztonság Speciális SIM törlésének megerősítése lehetőségre.
forrásEladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Sima Pixel 6-om van és a beta programban bent vagyok. Feltelepítettem a 14 beta-t és hát hogyismondjam, kicsit bugos nálam.A teló jól működik, már ha éppen látom mire kell bökni, ugyanis az ikonok vagy totál halványak, vagy nem látszódnak a kezdőképernyőn!
Az érdekesség, hogy ha felfelé pöccintek hogy az összes alkalmazást lássam, ott jól látszódik minden ... illetve amit még észrevettem hogy a beállításoknál ahol a témát kellene/lehetne változtatni, na az nekem nem működik és mindig kifagy az app!
Már próbáltam újraindítást, az app adatok és cache törlést, de semmi javulás!
Egy apró észrevétel, hogy a ha megjelenítést sötét vagy világos témára állítom, akkor ideiglenes van hogy jól láthatóak az ikonok.
Másnál ilyen probléma van/volt esetleg?
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
kokler
aktív tag
Ha valaki használ Smart Lock-ot és fent van az áprilisi frissítés készüljön a napi restart szükségére.
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
-
maaniac
aktív tag
14es bétások, nálatok nem dobálja el random a wifit?
-
ABorignial
csendes tag
Hello,
a stabilban és a bétában is mőködik a VoLTE ha be van kapcsolva szolgáltatói oldalról is.
ami alapbol nem kerül pixel-ekre bekapcsolásra tehát külőn kérni kell az ügyfélszolgálaton ,
Vodánál és T-nél is hogy kapcoslják be neked a VoLTE szolgáltatást(Y-m nincs ott nem probáltam)
Igy kikapcsolt 2G kapcsoloval is müködik és nem pakolgat le EDGE-re minden hiváshoz.
-
kano
nagyúr
-
scream
veterán
Amúgy tényleg nem értem - nem csak téged, a Redditen és más fórumokon lévőket sem - hogy első Beta build esetén miért van mindenki ennyire ki, ha 1-2, több dolog még nem megy jól? Azért még csak Beta, mert nincsen benne készen minden és a nagyérdemű bevonásával gyorsabban/könnyebben felszínre tudnak jönni a nem jól működő dolgok.
Akinek kell a stabilitás, az miért nem marad a stable ágon? Aztán nekünk nem kéne olvasni az ilyen és hasonló kommentek sokaságát és még te/ti se lennél/tek elégedetlen/ek.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Ez miért lenne tövényszerű, hogy elsősorban új feature-ök "sérülhetnek", főleg főverzió váltáskor? (Sőt, szerintem pont az új feature-öknek kéne jobban menniük az új rendszeren, mert esélyesen semmi régebbi megoldásra nem dependál.) Ha jön 1-1 nagyobb API/jogosultság change az új rendszerrel, akkor simán előfordulhat, hogy töri a már meglévő funkcionalitást és nem bukik ki náluk egyből.
Nem úgy kell elképzelni, hogy mindig csak hozzáraknak a már meglévőhöz, hanem úgy, hogy amire/be rakják az új dolgokat "alap" is változik/hat, akár teljesen alapjaiban is.
De persze fogalmam sincs, hogy itt mi van pontosan a hátterében, annyira nem követem már az Android fejlődésének irányát.
[ Szerkesztve ]
-
zoli81
csendes tag
A márciusi update eléggé betett a kamerának, az esetek jelentős részében nem fókuszál rá automatikusan az arcokra. Lencse tiszta, fényviszonyok tökéletesek. Csodálom hogy senki nem panaszkodott. Áprilisiban tapasztalja ezt vki?
Pixel6 -
qqzs
őstag
13 betan vagyok. Ajanlotta a 14 et de nem raktam fel. Nemrég ujraindult a telefon es csibalt valami updatet de maradt 13. Ma mar otodszor fagy ugy hogy csak soft resetre indul ujra
Amig megirtam ketszer fagyott[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Valószínű, hogy csak neked van gondod ezzel, ha más nem panaszkodik.
-
qqzs
őstag
Hat ez szuper ma 15 percenként fagy es csak reset segit. De mar nem latom a 14 betat se. Stabilba kilepek akkor torles lesz?
-
maaniac
aktív tag
Nálam csak különböző anomáliák vannak, volt a wifi, az most nincs, most messenger szövegbuborék nem jeleníti meg az üzenetet csak, ha az appot nyitom meg, volt hogy megfordult a kijelző és nem reagált csak a vissza gesztusra, de ezek ideig óráig, restartig tartanak, mivel béta elfogadom
-
ledgeri
nagyúr
Graphene OS-re kéne referencia stockról:
Van aki innen használja úgy topikkészülékét, hogy kisabb nagyobb (20-1800MB)-os videófájlokat másol fel rá? Csak mert mostanában azt tapasztalom, hogy elindítom 2-10-20 fájl átküldését, és az első átmegy, majd a másolásból hátralévő idő elkezd duplázódni, és 200k+ óra felett valahol megáll, majd a teló kiírja, hogy n-1 fájl másolása siketelen.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
S10 plusról váltanék Pixel 6a-ra ,vagy 5-re.
Szerintetek melyik lenne a jobb döntés?
Kamerában melyik lehet a jobb?
5-nél tetszik,hogy kisebb és hátlapi ujjlenyomat olvasó van.6a-nál müködhet gyorsan az ujjlenyomat olvasó?Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsolesz967 #7349 üzenetére
5-öst nem vennék már, inkább 6a + 3g lekapcsolás miatt is lennék gondok az 5-el gyári romon.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest