Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kellareg
junior tag
Betán megint jön egy "fressítés".
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Pár napja szakadás hivas közben rendszeresen vagy egyáltalán nem is kapcsol. Ez hihetetlen, biztos Vodafone is hibas, de feladom. Tényleg el lehet adni 130-150 körül, ahogy jófogáson, hardverapron látom?
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
kano
nagyúr
Annyiért biztosan nem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
qqzs
őstag
Aki eladta, mennyiért sikerült?
-
bbendre
őstag
A Google kiadott egy szerver oldali fixet a battery problémára:
[link]iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
kano
nagyúr
Neked milyen telód van? Bocsi, elsőre 6a-ra gondoltam. Lehet, h neked sima 6 van vagy 6 pro?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
qqzs
őstag
Egy hete nem lehet vele telefonalni. Azzal a pár megas securityval megjavult pat napra. Azota hivok, kapcsol ket szo utan nem hallanak. Nem hiszem hogy a Vodafone a problema ,egy méterre a parom tokeletesen hasznalja voda simjet egy xiaomiban.
-
Drakmusz
addikt
Valahol olvastam egy bejegyzést.
Kapcsold ki a telefont, vedd ki a kártyát.
Visszakapcsol, alkalmazások, összes alkalmazás, Sim-kártya eszközkészlete.
Itt először gyorsítótár törlése, majd az adatok törlése.
Kikapcsol, kártya vissza.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
kokler
aktív tag
Vodafone HU minden rendben 2G és LTE is, Vodafone IT kizárólag 2G. Itt nem (kizárólag) a Google a hibás! (Van root és VoLTE patch is!)
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Ogard
tag
válasz Drakmusz #7463 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippet, megcsináltam, sajnos nem segített. (Pixel6, feltöltőkártyás vodafone). Új simet már kértem egy hete, attól se lett jobb. Mióta nincs 3g azóta szinte használhatatlan, net is csak edge ha egyáltalán. Nem értem mi lehet ez. Vajon, ha átmennék a yetihez az jobb lenne? Bármilyen tippet szívesen fogadok.
-
gretzky77
veterán
Jól értem, hogy amióta nincs 3g neted sincs! Ha nincs 4G-d akkor Volte sincs, nem tudom feltöltő esetén, hogy működik ez a vodánál, ezt velük kellene leboxolni! Ha nincs 4g-d és Volte akkor ez nem fog sajnos változni!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Ogard
tag
válasz gretzky77 #7469 üzenetére
Köszönöm szépen. Áthordoztam a számom a Yettelhez, azóta úgy tűnik minden rendben a telefonnal, a yettel kártyával legalábbis. (esim) Még pár napig él a voda kártya is, amíg megvalósul a számhordozás, továbbra is alig van rajta térerő, sokszor nem elérhető és dobálja a hívásokat, a yettel kártyával és számmal minden ok, megy a 4G net is. Örülök, mert amúgy nagyon szeretem a telefont, de már fontolgattam az eladását.
-
MC Pite
veterán
válasz ABorignial #7471 üzenetére
Mindig azt kamuzzák hogy aktív de ilyenkor ha nincs is tiltás, akkor sincs bekapcsolva, nekünk negyedjére voltak hajlandók bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ogard
tag
válasz ABorignial #7471 üzenetére
Amikor bementem új SIMért kértem, hogy kapcsolják be, meg is ígérték, de semmi se történt.
-
kokler
aktív tag
-
ABorignial
csendes tag
akkor fogod és ellenözdöd a telefonon az IMS regisztrációt ott helyben és ha nincs akkor nem csinálták meg
nem javasolt várni az üres igéretekre
Open vanilla Dialer app from your Pixel phone.
Dial *#*#4636#*#* .
Tap "Phone information" menu.
Tap triple-dot icon at the upper right screen then select "IMS Service Status" menu.
You should see IMS Registration: Registered if everything's done well. -
kokler
aktív tag
válasz ABorignial #7475 üzenetére
Bocs, de valami félrement nálad
Mindenhol van - itthon is -, kizárólag Vodafone IT-n nem. Minden be volt aktiválva, ellenőriztem kint, csupán az a vicc az egészben, hogy "saját" Vodafone hálózaton nem jó''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Milyen töltőt javasoltok a telóhoz? Egy hónapja van nálam egy pixel 6 pro és valami csiga tempóban megy a töltés... Próbáltam iphone, kínai, gyári motorola gyorstöltő adaptert is, de kb 10 perc alatt ilyen 2 százalékot tol bele mindegyik.
Tegnap este úgy jártam ,hogy 9 óra alatt csak 78 százalékig toltva fel az akksit reggelre ...
Asszony gyári apple gyors töltővel ( mármint csak a töltőfej ) most próbáltam és már kb 25-30 % / óra sebességet sikerült elérnem...
Melyik gyártó töltő kombójával lenne gyorstöltésem?
Köszönöm a válaszokat!
-
Piero89
aktív tag
-
MC Pite
veterán
válasz Piero89 #7480 üzenetére
Rendes kábelt először is, pl a Xiaomi 66/120W usb a-c kábelével 2,7A-el tölt a névleges 2,4A butatöltőkön!
Vagy Baseus Super SI töltő, azzal megy lazán a 4A. PD2.0 vagy PD3.0 szabványos röltőt keress, xiaomi nem ezt használja tudtommal. Ez csak c-c kábellel megy!
+Tipp az adaptív töltés. Én másfél órával antényleges kelés után állítok telón ébresztőt, így 90%-ig tölti fel.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
bbendre
őstag
válasz Piero89 #7482 üzenetére
Itt valami gond lesz. Pixel6 és Pro t is töltöttem Iphone töltökkel és mindegyik ~2 óra alatt teljesen feltöltötte. Hirtelen nem tudom mi lehet, de valami gond tuti van.
- HAMA kábelet használtam
- MacBook USB-C kábellel is
- A gyári bontatlan maradt...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
siskad
őstag
Sziasztok! Gondolkozok egy 6 Pro beszerzésén. Hogy bírja nálatok az aksi, mennyi sot-ot lehet belőle kihozni? Illetve emlékszem hogy régebben a volte használatához mókolni kellett egy kicsit, ez azóta megoldódott, és megy rendesen? (Yetteles vagyok)
-
csiszol
csendes tag
Ha valaki szintén Vodafone/Pixel6a problémával küzd (vagy fel sem épül a hívás vagy néhány másodperc után megszakad) annak azt tanácsolom, hogy addig próbálkozzon, míg bekapcsolják a SIM kártyájára a VoLTE-t.
Nekem ez megoldotta. 5G ugyan nincs még, de legalább 4G-n felépül a hívás és van hívás közben net is.(Pedig esküdözött az ügyfélszolgálatos, hogy minden be van a SIM-emen kapcsolva és Pixel6-al eddig senkinek nem tudták segíteni)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz csiszol #7492 üzenetére
Mint ahogy már vagy 10x le lett írva...
-
alexandrosz
aktív tag
Nekem eddig - az ujjlenyomat-bénázáson kívül - semmilyen probléma nem jelentkezett a telefon használata közben, egészen a legutóbbi frissítésig. Azóta az USB-C-s pixel buds fülest nem ismeri fel a készülék. Igen, 14 bétán vagyok, így ez akár a válasz is lehet
-
greyslay
aktív tag
Valaki kacsingatott már Honor m5pro felé?
Esetleg aki nézegette a különbségeket vagy van tapasztalta szívesen fogadnék információkat a két telefon közötti különbségekről"embertelen ember munka"
-
alexandrosz
aktív tag
-
greyslay
aktív tag
válasz alexandrosz #7497 üzenetére
Német Honor oldalon kb 370 ből kijön úgy hogy jön hozzá egy tablet ami 80 ezer ft körül megy. Tehát ha a Pixelt 170 körül eladom ill a tabletet, akkor 120 e ft os rá fizetés lenne elméletileg.
Egyelőre a hálózati problémák eltűntek a pixelbol. Szeretem a telót viszont az akksi kapacitás kicsi... Nem nagyon bír egy napot, ez a Honornál biztos hogy jobb lenne illetve igen, a másik kérdés hogy esetleg képalkotás téren lenne e előrelépés."embertelen ember munka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest