Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
őstag
Most kaptam egy 359MB-os frissítő csomagot.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
qqzs
őstag
Azt honnan fogom tudni hogy mikor lephetek ki torles nelkul a 13-as betabol?
Eladó: GTS450
-
csipuka
senior tag
En ugy emlexem, hogy feature drop release eseten lehet megtenni, az meg epp most van. Bar en meg nem kaptam frissitest. Altalaban errol szoktak cikkezni, hogy most lehet kilepni de arrol se olvastam most.
-
aldebaran
őstag
Erre a telóra twrp-t, vagy hasonlót lehet rakni? Ha igen, videót tudsz linkelni?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
alexandrosz
aktív tag
A legfrissebb most az UPB3.230519.014?
Kilépnék most én is, de wipe nélkül szeretném megtenni.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz aldebaran #7506 üzenetére
Nem nagyon foglalkoznak vele. Fastboot vagy adb.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bazsi84
aktív tag
Nekem eddig semmi bajom nem volt a teloval,mondjuk nem is Magyarorszagon hasznalom.De az uj frissites ota mar ketszer is eltuntek az ikonok es ujra kellett inditanom.mas esetleg nem tapasztalt hasonlot? Nova launcher egyebkent.
-
Viktor8.
tag
Sziasztok! Realme ui rámókolható pixel 6 ra? Vagy valami hasonló droidot tudnátok ajánlani? Köszi.
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
MC Pite
veterán
Sokan használunk Nova launchert (minden telefonon).
A témázást passzolom.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
*RLaci*
addikt
Ma sikeresen bele szaladtam egy ilyenbe [link]
-
Danielmagua
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem 6 pro vagy 7 pro vásárlását, de inkább az előbbi felé hajlok. Egyetlen dolgon múlik a választás és lehet, hogy butaság már maga a feltételezés is.
6 pro, android 13-n mennek banki appok (K&H, OTP), google wallet fizetés? -
MC Pite
veterán
válasz Danielmagua #7522 üzenetére
A google saját referencia telefonján?...
Igen, mennek (rootolás után sem nagy kunszt hogy működjenek, amit az 5G miatt ejtenek meg pl).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
maaniac
aktív tag
14 bétások, nem fogadott és új számról fogadott hívás nektek nem tűnik el?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Beta A14 DP3 mennyire használható ?
-
juve600
nagyúr
Android Flash Tool -al próbálom visszatenni az A13-at de amikor megy program és kéri hogy újra csatlakozzon az eszköz akkor a gép látja a telefont ...............
mit csinálhatok rosszul ?
OEM UNLOCK
USB HIBAKERESÉS ezek beállítva
amikor a program újraindítja a telót akkor azt irja ott zöldel hogy LOCKED -
bbendre
őstag
válasz juve600 #7534 üzenetére
Ezzel én is szívtam és nem tudom mi volt a megoldás. Amit csináltam, hogy leszedtem az image-et (factory vagy full OTA) azt ADB vagy fastboot-al felraktam.
Rég volt már. Azután már ment a flash.android.com is.
(De olyan régen volt már, hogy nem tudom pontosan megmodani mi minden történt)iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
kano
nagyúr
válasz bbendre #7535 üzenetére
Zárt a BL-je. Így nem fog menni a flash sem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bbendre
őstag
? Nekem is zárt volt és ment minden. A flash is és a android.com is.
Az OTA simán flashelhető nem kell hozzá nyított bootloader.
A factory images-hez igen, de azért az már tényleg durvaiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
kano
nagyúr
válasz bbendre #7537 üzenetére
A flash.android.com-on full rom flashelhető (mondjuk lehet, hogy ahhoz sem kell nyitott BL?). Az a helyzet, hogy nekem nyitott és nem is nagyon volt bezárva csak az elején. Nem látom értelmét.
-
maaniac
aktív tag
válasz kellareg #7528 üzenetére
Igen, pontosan, volt hogy csak órán láttam a hívást, de a telefon nem volt nálam, mikor megnéztem nem volt ott semmi, hívás indítás után sem jelezte hogy hívtam, egyenlőre egy újraindítás megoldotta, újraindítás előtt már értesítést sem írta ki felül és a gyorskapcsolók sem működtek
-
juve600
nagyúr
a 14 bétából ki lehet lépni majd adatvesztés nélkül amikor kijön a stabil 14 ?
-
juve600
nagyúr
ismerős is vett egy Pixelt, csatlakozott a béta programhoz, hozzáadta a készülékét de hiába inditja frissítést nem találja neki a A14-et ........... mi lehet a gond ?
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz juve600 #7542 üzenetére
- "a 14 bétából ki lehet lépni majd adatvesztés nélkül amikor kijön a stabil 14 ?"
Igen, természetesen- "ismerős is vett egy Pixelt, csatlakozott a béta programhoz, hozzáadta a készülékét de"
Amennyiben a stabil előbre tart mint a Beta akkor nem jön a frissítés mivel nem lehet OTA-n visszafele menni,
Pl most jött ki pár napja a stabil build (July 5, 2023). A Beta pedig még a June 13, 2023 alapokon van. Ha fel lett rakva a stabil frissítés nem lehet Betára menni csak akkor amikor megjelenik az új BetaNem a funkciók miatt hanem a security patchek miatt van ez. Nem jön korábban a security patch a beta vonalon, hogy a stabil készülékek mindig védve legyenek
Három megoldás van:
- Megvárni az új Beta-t
- Factory Reset és Kézzel feltenni
- ADB-vel visszaálni korábbi verzióra és akkor updatelni fog az OTAiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
qqzs
őstag
Egy ideje eltunt a lehuzos reszbol a remote control amivel google tevet tudtam iranyitani 14 beta. Ez az android resze volt vagy a google home app vagy. Mitol volt ott?
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
SAS107
tag
Sziasztok.
Járt mostanában úgy valaki hogy egyszer csak kiírta a telefonja hogy a frissítések érvényesítéséhez indítsa újra a telefont?
Nekem és a páromnak is kiirta tegnap délután(pixel 6 pro). Én újraindítottam, ő nem. Nekem eltűnt a rootom és a julius 5.-ei security updatet felrakta.
Nem értem, nekem tavaly október óta rootolt a telefonom, és neki is, és direkt le volt tiltva minden frissítés mert szeretjük úgy ahogy van, minden jól működött eddig, nem szeretjük frissitgetni a jól beállított stabilan müködő rendszert. Elég ha az appok frissitgetik magukat.
Ráadásul nekem úgy rémlik, hogy még régebben probáltam OTA-n frissiteni, és sosem sikerült mert a frissités végén mindig kiirta hogy nem tudja mert modositott a szoftver a telefonon vagy valami ilyesmi. Tökre meg is örültem, hogy na jól van akkor ez se lesz több gond.
Aztán erre tessék.
Nagyon nem tetszik ez nekem hogy önhatalmúlag ilyen szinten bele tudnak nyúlni távolról az ember telefonjába.
És a kérdésem, hogy akkor ha jól tudom, nincs rá semmilyen mód hogy wipe nélkül újra tudjam rootolni a telefont?
Már baromira unom mindig újra belakni a telefont.
És a gyári backup nem sokat ér, mert csak annyit csinál hogy vissza rakja playröl az appokat, meg pár alap beállitást a teloba, névjegyzék sms és ennyi.
De mindenhova jelentkezhetek be újra és az appokon belül mindent újra be kell állitani, kártyákat hozzá adni, stb stb...
Létezik valami mód arra hogy ezt ne kelljen újra végig szenvedni?
Köszönöm a segítségeteket. -
aldebaran
őstag
Ezt megpróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest