- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha 20 oldalt nyomtatsz évente akkor még jó hogy neked nem kell nyomtató.
nekem most vizsgaidőszakban itt vendégeskedik egy fekete fehér lézer, köszöni szépen alig pihen. jegyeztelek, a könyvek jelentős része is megvan, de annyi anyag van fent a neten amit még tudni kéne, hogy nincs jobb ötletem. két monitorom van de arról tanulni nem nagyon lehetha lenne itthoni nyomtatóm, akkor szintén sok melója lenne egész évben. aztán később meg kiderül akkor lehet hogy nekem sem kell ennyire, most viszont életet ment
-
rudi
nagyúr
Most mit modjak...? 2 hónappal eszelőtt négyszer annyiba került egy hasonló DDR3-1333-as készlet mind a DDR2-800-as, 3 hónappel ezelőtt még hatszor annyiba, fél éve meg tízszeres árról indított. Ennek fényében az aktuális ár meglepően jó, azon viszont egyáltalán nem lepődnék be, ha a DDR3-1333 ára őszre a DDR2-800 szintjére csökkenne le mert DDR3-on fokozatosan bevezetik a kisebb cellaméretet, csíkszélességet és nagyobb ostyaméretet, ami DDR2-re már nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest