Új hozzászólás Aktív témák
-
Az átírás meg minden költsége kiszámolt, az nem számolt ki, hogy mi mínuszt kreál minden egyes perce, hogy nem tudok menni. Jelenleg nem a hobby oldala miatt kellene. Holnap is termel nekem egy kis mínuszt. Tervezve volt, hogy át lesz írva stb és nem mínuszt termel hanem éppen, hogy pluszt. Fordult a kocka. Mivel senkinek sem fontos, miért lenne az, egy adat egy motor, így minden kínkeservesen halad. Holnap ismét felhívom a szervizt hátha hamarabb megoldódik.
Amúgy meg csak próbáljanak büntetni. Ezek azt hiszik mindenki ráér? Ahogy adták a lehetőségek intéztem az átírást. Az, hogy ez van nem miattam alakult ki. Egy kanyi büntit nem fizetek.Az h ki hibázott több lépcsős, mert műszakin látniuk kellett volna, hogy ABS-es papíron, nekem akkor még nem mondott semmit az ER650A név, már tudom, hogy nekem a C jelű a jó. Úgy tudom, hogy valamiben ABS van akkor azt is meg kellett volna nézni, ha nem nézték meg miért nem nézték, ha látták miért ment át tehát nem értem. 7 éve valaki az elején elcseszte és közben meg sokan. Még az is jobb lett volna ha műszakin elbukik és nem tudom azonnal elhozni.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 11
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...