- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Tud valaki valamilyen tapasztalattal szolgálni relax és társai nyelvsulival kapcsolatban.Érdemes beiratkozni vagy baromság a relaxáció?
-
Z86
őstag
Ez a Premontrei Szent Norbi híres nagy ember lehetett, mert Szombathelyen is van egy iskola az ő nevével.

(#55) hoffman_ : Hittan óra... 6 évig jártam rá

-
hoffman_
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Elhiszem, sőt, a legtöbb rosszat itt pesten egyházi középsuliról hallottam, de nekem évi egy hittan óra is betenne. (mindamellett, hogy nem vagyok ateista)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ők nem komáztam volna engem
Egyházi suli. -
hoffman_
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jó, hát én se tudhatok mindent
Btw ez olyan suli, ahol én 1-2 hétnél tovább nem maradtam volna meg... -
Z86
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Melyik suliba jársz, ami az ország egyik legjobbja?
Te kis elit tanuló

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lsebestyen
üzenetére
már az én időmben is az volt...és már akkor elkezdték leszerelni őket

-
hoffman_
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
4.6 volt az átlagom az ország egyik legjobb sulijába. nem célom figyelni órán
Aztán koppansz majd olyat, ha mész egyetemre, hogy csak lesel. Főleg, ha gimiről beszélünk...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lsebestyen
üzenetére
ezt egyre több helyen meglépik...és érdekes modon tényleg nem a puskázás miatt, hanem a szemetelés miatt.
-
nem_tom
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Véletlenül se merjél figyelni az órára! Még ha kést is szorítanak a nyakadhoz.

-
lsebestyen
addikt
nah megvolt, az első nap, faszán leszerelték a padokból az alsó polcot, mert h szemetelünk, de a mi termünkbe sose volt szemét.
így most nem tudom felrakni a lábam, és puskázni se tudok, sőt órán enni se fogok tudni, illetve ha épp telóznék azt se fogom tudni sehova rakni
-
Thome
veterán
-
Nem egyformák az emberek. Otthon is szeretem a nyugit,csendet a full csendet, éjjel nagyon jó dolog. A sok ember engem zavar idegesít kizökkent meg a többi. A diákok épp ezek, de már suli alatt is mintha a fogam húzták volna ha haza kellett menni, az volt a leg gázabb. Reggel csak azért, h relatív kuss legyen a buszon és ne legyen ember korábban jártam, na meg én szerettem korán bent lenni.
-
!!Elindult az invázió!! Jó én is voltm diák, de pihizzetek még 30 évet suli helyett. Kb 4x annyi utas van, ez a többlet diák és tudjátok miben más a pályaudvar tegnaphoz képest? A kuss helyett ZAJ van.
-
hoffman_
nagyúr
Én még csak az elsőt fogom kezdeni harmadszor
Na jó ez így nem igaz, csak sarkítottam, hogy felérjek hozzád
Igazából a dolgok nagyrésze megvan, csak ilyen első féléves alaptárgyból nem sikerül sok-sok vizsga óta... Van ez így 
Mielőtt leszólnád: villanymérnök karon, villamosságtan I-ből sikerült megbuknom már párszor

-
-
darál0w
Jómunkásember
szept. 1. egy ideje nálam nem jelent semmit...egyetemen nem ilyenkor kezdődik az év

-
hoffman_
nagyúr
Amikor elkezdtem írni az előző postot, ez át se futott az agyamon, amint leütöttem 2 billt, belegondoltam, hogy inkább ez lesz a helyzet
Így természetesen korrekt
Bár, amennyiben 0-os voltál(és úgy sejtem nem), ha a 8+4 éved sztenderd volt, akkor az utolsó etap hosszúra nyúlt 
-
Thome
veterán
Alig várom, ismét deják leszek, zsír lesz, buli.

-
albert8
veterán
Én sem izgulok vagy nem vagyok idegesebb azért mert iskola lesz holnap

bár mi a héten még nem megyünk

-
nem_tom
őstag
"...onnantól éjjel rendszeresen felkeltem megnézni mennyi az idő."
Ez még a jobbik eset. Nekem minden iskolanap egy komoly kihívás, hogy egyáltalán felkeljek. Most viszont még jobb lesz, mert 5:20-kor kell kelnem. 6:20-kor már úton leszek. Ilyen korán még sose kellett kelnem/mennem. Csak ez az új sulim, ahova idéntől járok kicsit messzebb van.

-
Zolaash
senior tag
Végre hamarabb csend lesz a játszótéren meg a ház előtt, nem kell folyamatosan a bömbölést hallgatni....

-
EczkE
veterán
Már annyi ideje járok suliba (és ugyan oda), hogy már nem hat meg ez a suli kezdés dolog. Persze Facebook fal tele van ezekkel. Ilyenek ezek a mai fiatalok.

-
hoffman_
nagyúr
Isten ments, hogy belekössek a királyba, de ahogy nézem ebből egy impozáns koktél lett volna, csak a maker volt olyan bölcs, hogy nem nyalt bele az alkotórészekbe az akció előtt. Nem baj, ezt is megtanulta

#7:
Azért ez annyira nem jó dolog, amennyiben jól értem. 19 év összes után semmiképp, 19 sulis év után viszont nem szóltam

-
Tulipanti
tag
Szépen körbeírtad a dolgokat!

Suli? Hát nem akarok menni... A középsulival valahogy nem volt bajom, de a fősuli a kezdetek óta taszít... Bár már jobban állok hozzá mint az elején de akkor is...
-
lsebestyen
addikt
jááj, én már egy hete rosszul alszom emiatt

de azért évnyitó előtt pálinkázunk
még ami maradt a nyárból pia azt most raktározzuk 
-
Z86
őstag
19 év után ez az első szeptember amikor nem megyek iskolába, már ideje volt

Kassadin: Én néha matekvizsgával álmodok és nem tudom megoldani a feladatokat

-
JoeYi
őstag
középsulit már 8 éve a hátam mögött tudom, mégis szeptember elseje körül szorongás fog el
-
DEJVID
őstag
Engem szétb@sz az ideg, ez annak is köszönhető, hogy dobhatok ki másfél deci bacardit meg fél deci kókusszirupot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

am erről hallani rosszat nem nagyon fogsz, én is ismerek olyan fegyházi sulit, aminél tátva maradt a szám, h mik mennek ott, de én szeretem a sulim
, jó hát egyház gyűlölőket azért nem vesznek fel, de azért ne úgy képzeled el a sulit, h kétkezünket összecsapva sétálgatunk a folyosón...
biztos a sok szemét miatt 

Bár, amennyiben 0-os voltál(és úgy sejtem nem), ha a 8+4 éved sztenderd volt, akkor az utolsó etap hosszúra nyúlt