- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Nem. Semmi szükségem még egy laptopra. Egy Wines tab kell. Ha akarom laptop a Mciben, ha akarom, és rádugom monitorra a munkahelyemen, akkor "asztali" PC, délután prezentálok róla egy projektorral, ha meg akarom este Tablet az ágyban. Ezt semmi nem tudja. Lehet, hogy minden téren lesz némi kopromisszum, de igazából számomra egy 11-12 colos készülék egy Bay Trail-el már bőven elég, ennél sokkal rosszabb netbookokat is használtam, és elvoltam velük.
Egy Windows-os tab gyakorlatilag 3 az 1-ben. Asztali gépem van egy pár, laptopom is, tabom is, netbookom is. De olyanom nincs, ami mindez egyben, és hozzá 600 gramm, és akkor, úgy, és annak használom, aminek akarom. Mert mi a fenének legyen rajta billentyűzet, ha épp nem kell, csak leveszem. Ugyanakkor minden létező perifériával és programmal kompatibilis, amit valaha használtam. Ezt nem tudja sem az iPad, sem a Nexus, se az RT...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby rádiós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest