- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faja lesz, várom a beszámolót!
Aztán jövőre jöhet a monitor: Samsung Odyssey G9 49G95T -
cinemazealot
addikt
válasz
razorbenke92 #11 üzenetére
Mozgatni is fogod?
Mert az úgy az igazi, ha érezni is a géket meg a kátyúkat.
-
Én is várni fogom
(szerk.: Mármint a beszámolót)
Nekem az a gyermekies vágyam - amit talán majd a saját gyermekeim fognak csak élvezni - hogy a tetőtér egy félreeső zugában kialakítok egy szimulátort/cockpitet - rendes autó műszerfallal bontóból, óracsoporttal, üléssel, kormánnyal, és ami csak eszembe jut.
-
Gigi01
őstag
Ezt te megrendelted?Ilyesmi kéne nekem is.
-
törölt tag
Anno ezért tanultam meg heggesztni, mert a nővéremnek kaput/kerítést kellett csinálni. Ha hiszed ha nem mindenhol derékszög és 40X40 zártszelvény, egy öreg hetra trafóval ha jól emlékszem
A többi csak képzelet kérdése, megnézel egy-két példát abból máris el lehet indulni, és jobb is lesz a végeredmény.
Persze ehhez szeretni is kell a tinikulést mint hobbit, még hely is kell hozzá
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Van itthon BMW ülésem, meg van a közelben vasas amivel nem is lenne gond. Azzal lenne a gond, hogy mire találnék egy embert, aki szépen megheggeszti, (nem húzza el neki a varrás a vasat/ deformálja) összerakja, lefestem, megcsinálom a váltó tartót, vagyis megcsináltatom, hogy jó legyen, az nem biztos hogy elsőre minden jó lesz. Azért meg arra nem vágyom, hogy egy jó cockpitet ötször, hatszor újra megcsináljak, vagy netán átalakítsak, abba nem ölök időt.
Azért lett ez véve, mert ez az utolsó cockpit, amit megveszek. Ha ez a rendszer összeáll, akkor jöhet az evo, vagy sti project...
Szóval most a legjobb döntés ez lett, hogy ez meg lett véve. Ebből is az XL RS üléssel.
A szőnyeg most nem kapható náluk, még az lesz rendelve, meg egy bill és egér tartó is.
Amúgy meg másodikára ittt a cucc, csak nem tudom a régivel mit csináljak... Amúgy a régi szett eladó, ha érdekel valakit... -
mephi666
nagyúr
ha nem is méhtelep és nem fontos a mindenféle kerekítés: pár szál zárt profilból simán össze lehetne rakni egy vázat
és ennek az árnak a töredékéből... nem vágyok ilyenre, de ha így lenne, inkább nekiállnék barkácsolni, maradék pénzből meg vennék a munkához sört
(sörből maradna arra az időre is bőven, amikor már csak élvezni kell a munka eredményét)
-
angyalpc2
aktív tag
üresen csak a váz 200euro
+ ülés már 364 euro
Se kormány se pedál semmi se ülés FB
Nem lelombozás képen, de ennyi erővel kimegyek a méh telepre vasért meg a bontóba egy ülésért, vagy jófogásról.
És össze hegesztem méretreDe azért várjuk
-
törölt tag
Es te tényleg a fagyasztóban élsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- 5db os játék csomag
- M2 Macbook pro 14' 512 16gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest