Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Garasoskodás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz Kapszaicin #5300 üzenetére
Nem,ennyi a max.
látom már válaszoltak rá,de nem értem,h az előbb az ő hsz-eiket miért nem hozta be...
Nálatok okés a PH,olyan,mint máskor?[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
LY
sry
-
Bati0501
őstag
Jaaj,a marketing már rögtön megfogott már pár embert...
kicsit engem is
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Mekkora egy marha vagyok,h elvállaltam egy ~1200 km-es utat 25 tonna sóderrel.Ezzel még 60-al sem lehet kicsit manőverezni,mert rögtön fel akar borulni.
-
Bati0501
őstag
Tényleg nem vagyunk egyformák.
Én elfogadom,h Nektek az jön be,h ha sok garázsotok van és alkalmazottjaitok,csak légyszi mondjátok meg az okát.
Mert sajna a játék annyira nem fejlett,h ha kiépíted a hálózatodat,akkor lehetőségek nyílnának meg..
Akkor is ugyan úgy fogsz vezetni és ugyan olyan fuvarjaid lesznek,ha milliárdjaid vannak.A pénz jöhet a sofőröktől,meg tőled is,ez mindegy,
És ennyi pénzeket lehetetlenség elkölteni.én csak ezért nem értem.Nyilván nem leszólni akarom,csak a miértjét nem értem,h miért fontos ennyire,főleg,h 154 sem elég...
-
Bati0501
őstag
válasz Faterkam #4625 üzenetére
Ennek se látom sok értelmét.
Ez egy kamionos játék(szimulátor),ahol a lényeg,h vezetsz.Ennyi,se több,se kevesebb.
Ha teljesítesz pár hosszabb fuvart,akkor abból már van rendesen mani.Főleg ha leszedsz cargo mod-ot,amivel meg százmilliókat-Forintban- lehet keresni.
Azt hiszem ~59-es szintű vagyok,olyan 49 milliárd Forintom van,van egy pár garázsom,de még kevesebb sofőröm-10 körül lehet.Szóval számomra semmi értelme,h garázsokat vegyek és sofőröket foglalkoztassak,mert így is van pénzem,annyi,h elkölteni nem tudom...
És nem szándékosan gyűjtöttem ennyit,hanem ennyi jött össze ennyi idő alatt. -
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #4593 üzenetére
Volt egy pár ínyencség...
-
Bati0501
őstag
Hát nem tudom,sztem ennyire nem mennek bele a részletekbe+akkor a Scania miért nem gyengébb?
Sajna nem tudom,csak tippelem,de: sztem nem sikerült eltalálniuk,h egy ~500 lovas gép mennyire bír menni mondjuk 20 tonnával.
A gyenge/gyengébb gépekkel szinte esélytelen teljesíteni a fuvart,a nagyon erősek meg már nagyon túlzóak... -
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #4542 üzenetére
Még a végén olyan lesz,mint a valóság.
Am a végén,amikor összehasonlítja,h hány lóerős mennyi idő alatt teszi meg azt az adott távot..annak mi értelme?Akkor a Scania ugyan olyan erős lesz bármelyik motorral, a Volvo viszont nem? -
Bati0501
őstag
Ezt láttátok már?[link]
-
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #4137 üzenetére
Ez még nem annyira hosszú.Van olyan futó,aminek hátul 3 tengelye van-ugyan így néz ki,ennek csak 2,na az már tényleg nagy.Persze egy csőrössel annyira én se szívesen mennék ezzel,főleg városban.
Cserébe nem nehéz,csak 19 tonna. -
Bati0501
őstag
Egy ilyen szépséges kis kedves jószágot húzok:
Bár egy kicsit már mozdonyra hasonlít,de mindegy...Am örülnék ha lehetne vezetni,mert erő aztán van benne: [link]
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #4134 üzenetére
Persze,kibírható,ki kell tenni kicsibe a map-pt és akkor meg van oldva.
A váltó sztem nekem is 18,a moci gyári...egyelőre.
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #4126 üzenetére
A sebességet,fordulatszámot?
Mert nekem nem látszik,annyira halvány a háttérvilágítása.Kicserélted a motorját erősebbre?Mert én hagytam a gyári ~380-asat,gondoltam kipróbálom,h az milyen.Hát nagyon jó!Úgy megy,mint a 700-asak.Egyedül az emelkedőknél lassul egy kicsit,de hát kamionnál ez nem meglepő...talán a váltóját kell kicserélni egy jobbra,mert a gyári kevés,90-nél is már nagyon pörög,egy jobb váltóval megy 110-et is.
Am ezt vettem észre az amcsi kamionoknál,h nagyon erősek,elég jól gyorsulnak,viszont a végsebességük elmarad az európaiakétól.
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #4121 üzenetére
Én hagytam a gyári kasznit,nem tettem rá semmit,de így is jól néz ki.
Viszont: Neked a műszerfal olvasható? -
-
Bati0501
őstag
De pont ez az,h nem szedtem le semmit.
Képet mindjárt rakok fel. -
Bati0501
őstag
Am Nektek is van 8000Nm-es MAN kamionotok?
Mert nekem igen.Ne kérdezzétek,h h,csak lett...leszedtem 3 amcsi kamiont,meg hozzájuk vagy 2 hangot és egyszer nézzük a MAN kereskedést és látom,h ott áll egy gyártótól eltérő,kicsit tuningolt gép,mondom nézzük csak meg...
AZ orrán ott volt egy V8 felirat-díszítés,az oldalán meg kettős fasza kis kipufogó.Ebben egy ~700 pacis és ~2800Nm-es motor volt.De van még kettő ennél is erősebb:egy fogalmam sincs milyen paraméterekkel rendelkező meg az,amit már feljebb írtam:8000Nm és ~1800 paci.
Mondhatom szedi a lábát rendesen,20 tonnával a háta mögött is,egy XXX Speed váltót tettem mellé,ezzel nagyon kis kellemes.Nem szoktam ezt a váltót használni,de gondoltam ehhez ez dukál.
Ami fontos: szörnyeteg,de a jó fajtából.Nem az a pörgős motor,aminek ha adsz egy kis gázt rögtön tiltáson forog,nem,nagyjából úgy viselkedik,mint a többi normál motor,csak van benne jó nagy erő.Egyszer majdnem sikerült megrakodva 200-al menni,pót nélkül simán megy annyit.A 130-at nagyon szépen viszi.
Szóval egy olyan motor,ami tele van erővel,de nem az a pörgős sz@r és persze tud gyorsan menni,de nem a vicc kategória...Ha érdekel vkit,teszek fel egy képet....
-
Bati0501
őstag
válasz Feribacsi555 #3940 üzenetére
Ilyen helyről hú de szar kihúzni...+ha még emelkedő is van...
Egyszer volt,h autópálya felhajtónál,amikor jó nagy ívben és emelkedőn kell felmenni jobbra,h megyek a Scania-mal a hátam mögött meg egy Abrams a maga 55 vagy 65 tonnájával.Na azzal a szerelvénnyel megállni nem igazán lehetett vagy mint egy vonattal,így sikeresen lecsúsztam az útról a felhajtón,ami ráadásul jó kis emelkedős.Mire onnan kiszenvedtem magamat... -
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Srácok,ha egy konkrét kamionhoz van egy hang mod,azt hova kell tenni a mod mappán belül?
Mindegyiknek meg fogja változtatni a hangját vagy csak konkrétan annak a kamionnak,amihez csinálták?Remélem utóbbi... -
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #3496 üzenetére
-
Bati0501
őstag
válasz Feribacsi555 #3433 üzenetére
3.sor jobbról a második,az a lapos teherautó szerű: [link] vmi ejm 375 a neve-pont most tettem le és már nem tudom. Sajna nem ez a neve,mert nincs rá találat,de az biztos,h a vége 375 és e-vel kezdődik.
Na ez a kicsike 35 tonna volt és egy Renault-al húztam el Afrikából Olaszországba,azt hiszem 700 lovas a kamion.
Egész jól vitte. -
Bati0501
őstag
válasz Feribacsi555 #3425 üzenetére
Igen,annak én se látom értelmét,h ilyen nagy sebességgel kellene haladni...csak néha,de akkor se sokáig.
Én most arra gondoltam,h úgy vitte kis sebességnél,mint az én gyengébb kamionjaim-legalábbis ránézésre. -
Bati0501
őstag
válasz Feribacsi555 #3418 üzenetére
1700 pacis és "csak" ennyire viszi a 35 tonnát?
Sztem a 750 pacis Renault-om,esetleg az 1000-es Scania-m is hasonló...Fasza lehet ilyen jó kormánnyal játszani.
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #3416 üzenetére
MAN?
-
Bati0501
őstag
válasz Feribacsi555 #3389 üzenetére
Kis észrevétel: visszaváltás-főleg ekkora tömegnél. Meg üresen se szokás sztem 10.-ben elindulni,a kamionnak se tetszett a hangja alapján.
Gondolom kormánnyal játszol,legalábbis nekem úgy tűnik.Miért csinálta többször is,h mondjuk 2.-ból 6.-ba váltott?Vmi bug miatt esetleg?
Érdemes ilyen tömegnél használni a motorféket,sokat tud segíteni,főleg akkor hatásos ha egyszerre használod az üzemi fékkel. -
Bati0501
őstag
Mi van fent: [link]
A kommentek már nem annyira jók...
Persze azóta már van frissebb is.[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Ki mit mond,érdemes kipróbálni az új magyar map-ot?
Mert kicsit ellentétes hsz-eket olvastam. -
Bati0501
őstag
Mindenki felvett kölcsönt a banktól?Mert én nem és úgy is lehetett haladni...persze így csak később vehetsz saját kamiont.
Viszont aki most kezdni,az nem tudja,h neki mi jön be,így jobb is,h először ki tudja próbálgatni a kamionokat. -
Bati0501
őstag
válasz Sub-ZeRo #2586 üzenetére
Igen,az sajna nincs,de nem baj,így lekicsinyítve ez a kis gps is jó keret nélkül,így legalább egy gombnyomásra meg tudom nézni,h mennyi idő van alvásig,hány százalékos a kamion és a vontatmány stb...
Mondjuk fél hónappal ezelőttig ezt a Renault-ot ki se álltam...rondának tartottam.
Aztán meguntam a szokásos kamionjaimat így váltogattam őket...az Iveco hangját alig bírtam elviselni...:/
Aztán gondoltam,h miért ne próbálnám ki ezt...azóta meg is tetszett. Még amikor csak gyors fuvarokat vállalhattam,akkor vezettem talán egyszer ilyen Renault-ot:[link]
(képen nem látszik,h pontosan melyik Renault,bár lehet,h ennek más a beltere,így meg lehet állapítani,h melyik,na mindegy)
Amikor először vezettem annyira nem tetszett a belseje sem,h eddig még csak eszembe se jutott ilyet venni...most meg már ha jól emlékszek 53-as szintű vagyok,szóval ne most volt,amikor gyors fuvarokat csináltam.
Azóta igen megszerettem én is.Jó kis motor van benne(asszem 700-as),21-es váltó.
Mi kell még? -
Bati0501
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Bati0501
őstag
És még a 300km/h-ás mod-ra mondtuk,h beteg...
-
Bati0501
őstag
válasz Sub-ZeRo #2513 üzenetére
Na ezt se olvastam...thx.
Tényleg jól hangzik,mert tényleg uncsi már,h sose történik semmi.Na jó,szökőévente jönnek szembe az országúton,meg ami gyakoribb,h pályán nem adják meg az elsőbbséget,hanem elénk jönnek,de kb ennyi.
Egyszer volt,h egy busz jött nekem a városban,miközben kanyarodott,abba lehet,h én is benne voltam egy kicsit,mert lehet,h túl közel voltam hozzá,viszont amin mosolyogtam: egy lámpánál a városban hátulról megtolt egy kamionos kolléga.Ilyet egyébként már én is mondtam korábban,h jó lenne,ha lennének ilyen őrült autós a játékban,mert akkor nem lehetne lazítani,hanem figyelni kellene folyamatosan,így nem válna unalmassá a játék.
Meg amit beszéltünk és már itt tartunk: legyen már benne fizikailag is rendőr.Néha állítson meg,néha nem,trafizzon az országúton a bokorban elbújva és hasonlók... -
Bati0501
őstag
Van már ilyen teherautó mod is:[link]
Már egy jó pár hete vki belinkelt egy olyan mod-ot,ami nehezített az utakon,akadályokat,úttereléseket és hasonlókat tartalmazott.
Én le is szedtem,de azóta se működik.Bepipáltam a szerkesztés menüpont alatt,de nem jó.
Nektek esetleg nincs meg ez a mod?Emlékeztek még rá?Olvastátok a restacar-on az interjút?Érdemes,én még csak a másodikban olvastam bele,de nekem is szimpi,amiket mond/ahogy gondolkozik...
-
Bati0501
őstag
válasz #70339072 #2488 üzenetére
A kamionnak jó hangja van,inkább ami nem jön be annyira/az alap jobban,az a légfékek hangja.
Így ahogy van ez a kamion,mindent úgy visz,mint a sz@rt?
Csak mert a saját 1000 paci Scania-m az Abrams tankkal a maga azt hiszem 64 tonnájával eléggé megizzadt az 1000km-es úton. -
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #2351 üzenetére
Hiába pörög a motor,mert a súly nyomja,de emiatt nem kellene fogyasztani leállított motornál,nem?
Mondjuk vannak a játékban nagyobb hibák,szóval...
Amit már korábban is írtam és nem is értem,h ez miért így van,hisz nem hiszem,h nagy gond lenne kijavítani: amikor használom a motorféket,akkor ég a féklámpám... -
Bati0501
őstag
És ez a Scania csak kívülről más vagy a beltere is újabb?
-
Bati0501
őstag
Letöltöttem én is a feljebb említett közlekedést megnehezítő mod-ot,de én nem látok semmi újat.
Pedig már azóta voltam Afrikában,Spanyolországban...~4e km alatt semmi új. -
Bati0501
őstag
válasz moklys1 #2195 üzenetére
Igen,biztos arra gondolt.
Ez mod lesz...vagy feljebb megtalálsz egy-két linket vagy keress rá úgy,h cargo pack.
Egyébként nekem ezek a rakományok eléggé "gyárinak" tűnnek,csak a cég nevek nem,azok a mod-okból vannak...de ha leszedsz egy ilyen modot,akkor lesznek izgibb vontatmányok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest