Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Remek "múltidéző" ez a bemutató.Jó kis játék volt ez! Rengeteget játszottam vele anno. Az igazi sebesség élményét jól visszaadták a remekül tervezett pályák.
A Re-Volt kicsit más vonalat képviselt; sokkal inkább számított az ügyesség a manőverezésben (a pályák sajátosságainak köszönhetően.)
Utóbbi, nagy, kartondobozos változatban a játékgyűjteményem féltett része.
Amikor a PC GURU a szokásos havi, ingyenes játékként a "Re-Volt"-ot mellékelte az olvasók számára, akkor én adtam kölcsön nekik az eredeti CD borítót, hogy be tudják szkennelni, és az újság lapjain a lehető legjobb minőségben jelenjen meg a kivágható változat.

-
Napfénysüti
nagyúr
Re-volt nagy kedvenc volt anno de nekem bejött a Stunt GP is.

-
Ennek az egyfajra utóda a Jet Car Stunts?

-
Dilikutya
félisten
Nekem kimaradt ez a játék, de így olvasva +1 szavazat a Re-Voltra, abban rengeteg játékórám van. Özön autót töltögettem hozzá annak idején, fele olyan jó volt, hogy kifagyott az egész program tőle.

-
bobace
addikt
Anno volt benne jó pár órám, nagy kedvenc volt. Jobban szerettem mint a Re-Voltot. A hibáira meg már ki emlékszik
Bár olvasva a cikket a csalás pl kifejezetten rémlik. -
Köszi az írás, jó volt. Néha a régi játékok nagyobb élményt nyújtanak, mint az újak, az én esetemben is igaz ez, Cossacks stratégiai játékkal mai napig eljátszom.

-
aronocs
tag
Pár éve a PH!-n volt egy Re-Volt topic, ahol páran össze is szerveződtünk és hálózatban toltuk. Már akkor is nosztalgikus volt, lehet, újra kellene éleszteni

-
tnt512
tag
Ezt én sem ismertem, de a Re-Volt-al régen sokat játszottam, az tetszett.

-
Cythyel
senior tag
1* megláttam Tesco-ban dobozos formában, képes voltam 5k-t kiadni érte, de azóta sem bántam meg. Azon pár bug ellenére is jobb mint a Re-Volt annakidején.
Kocsikról meg annyit, hogy ha a kezdő kis Stunt Monkey-t kimaxolod, akár 2 millás összeget is simán be lehet nyakalni egyes pályákon. Utána csak unlockolni kell az inferno-t és végig nyered padlógázon a bajnokságot. Az inferno-nak csak annyi szépséghibája van, hogy nem lehet cserélni az akkuját, így viszonylag hamar felzabálja azt, viszont turbó nélkül képes elérni a max sebességet amit lehet a játékban. -
ztoldy
senior tag
Ez és a re-volt is nagyon jó játékok voltak, ez utóbbit hálózatban is rengeteget játszottuk. A Re-volt android-ra is megjelent azóta.
-
i400
őstag
Úristen hogy én ezt anno mennyire imádtam

-
Spancho
senior tag
Hmm ez kimaradt anno

De volt jobb 'Stunts' pc-re. -
Máté94
addikt
Édes istenem, de imádtam!

-
GezaR
tag
Az első oldalon felsoroltak közül a Re-Volttal játszottam rengeteget.

Te atyavilág, annak is már legalább 12 éve...
-
hemaka
nagyúr
Erről ez jutott eszembe: [link]
-
Penguin95
senior tag
Mindig is imádtam ezt a játékot. Ha 10x mentem végig ugyanazon a pályán, épp ugyanúgy élveztem minden alkalommal.
Kár, hogy Win7 alatt felejtős. -
bacsis
Közösségépítő
Most tényleg én vagyok ilyen öreg, hogy egy 2000-2001-es játékot már simán lehet "le retrózni"

Amúgy köszi a bemutatót, végülis ez a játék lett az "eredeti" Stunts utódja? -
balint355
aktív tag
Jó cikk
Szerettem ezt a játékot a kisebb hibái ellenére, Win 98-as gépemen sokat toltam.
Ezeknek a régi játékoknak van egyfajta hangulata... igaz, hogy mai szemmel nem túl szépek, de az élmény ma is rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remek "múltidéző" ez a bemutató.

Bár olvasva a cikket a csalás pl kifejezetten rémlik.