- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Ez a registry bejegyzés már rég megszűnt az újabb MPC-HC béta verzióknál, egyszerűen a szűrők, MPC videó dekóder-en belül a [DXVA(H.264) Kompatibilitás teszt]-re "Skip all checks" kell választani. Ha netán valakinek eszébe jutt ezt ATI kártyánál XP alatt is eljátszani, ott sajna kizárólag csak képhibákkal fog találkozni. Viszont az én Pentium G6950 rendszeremen egyáltalán az Intel féle ClearVideo(tm) DXVA-t csak Vista/Win7 oprendszeren tudtam előcsalogatni. Belenéztem az Intel féle fehér papíros doksikba, ott végig kizárólag csak a DXVA 2.0 -ról írnak, a DXVA 1.0 -át egy szóval nem említik, se hogy támogatott, se hogy nem támogatott. Látott már valaki XP alatt Intel grafikus lapkát videót gyorsítani?? Kérem jelezze
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest