Jó kis írás, meg is jött a kedvem ehhez az egérhez Ha a teteje csúszós az szerintem a kisebbik baj, a lényeg, hogy oldalt legyen tapadós fogása. DA-nál pont fordítva van, na az engem nagyon zavart.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Építsük meg gyermekkorunk álom PC-jét
- Bemutató Thinkpapa T400 2. felvonás
- Retro A legváltozatosabb retro platform: SS7
- Retro 7. BRSZK (és retro börze)
- Bemutató Amazon Fire HD 10 tablet
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Építsük meg gyermekkorunk álom PC-jét
- [Re:] [hcl:] Huawei P Smart 2021 LCD csere
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- [Re:] [VoidXs:] Így hallotok ti: átlagember a hifista ellen
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
kemotox
addikt

Vanir
veterán
Igen, az egy elég nagy negatívum a DA-nál. Amúgy engem viszonylag hosszasabb játék után sem zavar a fényes felület.

kemotox
addikt
Nekem sajna kb alapjáron izzad a kezem, mint a parízer. Elkezdek játszani, és 5 perc után már ömlik a lekvár

mqm
senior tag
Szép darab!
Gratula hozzá!
Idővel érdemes lehet japán omron-t belerakni.. Mióta azzal pötyögtetek más szóba sem jöhet !
Btag: mqm#2215

Vanir
veterán
Köszi! Lehet, hogy a jövőben meglesz.

Sz4bolcs
senior tag
Valaki mintha írta volna egér topicban, hogy próbált bele japán omront tenni, ami túl magasnak bizonyult, és szorultak tőle a gombok...
Több az, mint 72 g. Kinzu 77 és ez jóval nehezebb - majdnem 90.
Görgővel fegyvert váltani?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Vanir
veterán
Van benne ráció, nekem is picit nehéznek tűnik, de palmozok, így nem zavar.
Szerk: megmértem, 86 grammot mutat a mérleg.
Régi CoD4-es megszokás, ott dupla fegyverváltásnál lehetett töltést megszakítani, gyorsabban betölteni, satöbbi.
[ Szerkesztve ]
Így van, 86-ra emlékeztem én is.
CoD 4: nem köll bemutatni, elég magos szinten játszottam. Már a legelső indításkor pubstomp + ban. Thanks for idTech 3 alapok, muhaha.
mwheelup - knife, f - primary, e - secondary, q - flashbang, mouse3 - frag nade etc.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

kiszi07
senior tag
Baromi jó kis egér Örülök, hogy még egy CSGO-s ezt használja. Előtte SS Sensei volt, de közelébe nem ér... 1 hét használat után kijelentem tökéletes számomra.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

Vanir
veterán
Nekem is tetszik, bár a jobb oldalsó gombbal még meg kell barátkoznom. ,

kiszi07
senior tag
Majd megszokod DM-ez
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace