Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Jobb, de továbbra sem tartom jónak. 2 sor amit te írtál az írásban. Szerintem még dolgozz a témán, továbbra is csak ezt mondom. Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem nem jó érzés egy 99%ban nem általam alkotott dolgot publikálni. Jó-jó forrásmegjelölés van, de ez nem üti meg az elvárásokat (legalábbis az enyémet nem). Pedig a téma jó, bejövős ez a stílus, kár érte ha így hagyod.
-
Vakegérke
félisten
Valamit tisztázzunk.
Ha én egyszer megszólítalak, leírom a neved, az Diezel lesz, nem dízel. Tehát elvárom, és hiszem, hogy joggal, szólíts azon néven, amelyet voltam szíves beregisztrálni.
Vakegérke vagyok, rögzítsd, ha tudod.Mondtam amit mondtam, tartom. Csak azóta változott minden, amire mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondom, sokkal jobb lenne ha még kiegészítenéd (pár beszúrt kép, képaláírással, a legnagyobb modderarcok, stbstb) , mert így nem hinném, hogy kintmarad címlapon.