Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #31 üzenetére
Melyik squadban vagy?
-
Winne
nagyúr
Játszik innen még valaki?
-
Astoria
csendes tag
-
Fonika
csendes tag
Sziasztok a Magyar.Jedik squad vár aktív tagokat. Üdv
-
albertboy
tag
Star Wars Commander Hungary Facebook csoport:
https://www.facebook.com/groups/753781418022276/Magyar Aktív Squadok listája: (akikről tudunk)
HUNArchers - Empire - Android/iOS
HunEmpire - Empire - Android/iOS
HungarianEmpire - Empire - Android/iOS
HungaryPower - Rebel - Android/iOS -
geleati
tag
A chapter 10 valakinél előjött már? Mert hiába fejeztem be a 9-et, a 10 nem akar megjelenni. Rebel oldalon vagyok.
-
busman
veterán
Sziasztok!
Nem csinál valaki PH szkvadot? -
sztanozs
veterán
Van Windows 8.1 és Windows Phone változat is
-
TheProb
veterán
Üdv!
Android-os kollégákat kérdezném, hogy mi a tapasztalatuk a játékkal? Nálam 10ből 9x megáll a töltés, random crash-el, stb. ergó élvezhetetlen és kib@szott idegesítő...
-
sztanozs
veterán
Kijött Androidra is - [link]
-
sztanozs
veterán
válasz
dzsidzsas #16 üzenetére
Btw 1 nap alatt dobtam össze a cikket, kb egy hétre rá jelent meg, és azóta is eltelt már egy hét...
Eltelt egy hónap, és ha gondolod válaszolok a játékkal kapcsolatos kérdésekre.Amúgy tudtam volna frissíteni a cikket megjelenés előtt is, de azt ugye nem igazán szabad, mert akkor a korrektor munkája kárba vész...
-
dzsidzsas
tag
Mondjuk azért, mert ezt a típusú játékot 1-2 hét után utálják meg, vagy unja meg a legtöbb ember. Érdemes kivárni, hogy itt is jön-e az érzés. Mondjuk azért, mert 3 nap alatt csak a felszínt kopogtatod a játékban és nem tudsz választ adni a legtöbb embert érdeklő dologra, érdemes nyomni belső vásárlások nélkül nélkül. Mondjuk azért mert nem lehet 3 nap alatt, mikor mindenki védett, hogy miképpen oldották meg a PvP-t, lehet az első csata után uninstall. Stb., stb.,...
-
dzsidzsas
tag
Engem sokkal jobban zavar, hogy a cikk írója 3 napja játszik a játékkal, így biztos reális az írás. Én 3 nap alatt csillagokat se adok nem hogy cikket írók. Egyetértek viszont azzal, hogy ez ócska lopás, ahelyett hogy valami újat alkottak volna.
-
saelin
veterán
válasz
AeSDé Team #11 üzenetére
A remény hal meg utoljára, de tény hogy rég láttam jó sw játékot.
-
Matada2.3
veterán
Köszi a tesztet
Most már biztosra tudom, hogy kipróbálom, jobban tetszik mint a CoC
-
Troyan001
tag
Egyébként a fenti jó játék, már pár hete nyúzom.
-
JohnK
aktív tag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Nem játszok konzolon, de nem hinném hogy minden TPS-t Uncharted klónnak kéne bélyegezni, előtte és utána is voltak TPS-ek... Kotor is jó lenne persze, de lehet fújhatjuk mindkettőt jó darabig.
-
cskamacska
addikt
JohnK: 1313 csak enyhén lett volna Uncharted koppintás SW köntösben.
Inkább az Obsidian-nak adták volna jogot egy újabb KOTOR-hoz.
Vagy esetleg ha az EA nem WoW-nak akart volna fejjel nekirohanni, akkor a Bioware is megbirkózott volna vele.
-
Archer
őstag
Jó lenne, ha valami normálisat is kihoznának a Star Wars névből. A fénykorban jöttek itt olyanok, mint: KotOR, Jedi Knight, X-Wing, Republic Commando, Rogue Squadron. Jó lenne, ha nem csak ilyen bizb@szokat sóznának a népre.
-
JohnK
aktív tag
Ezért törölték a Star Wars 1313-at, hogy ilyeneket adjanak ki. Gratulálok Disney!
http://www.youtube.com/watch?v=BQyGu4EqZsU
-
sztanozs
veterán
Mivel elég sokára jelent meg, így van már anyag a bővítéshez, úgyhogy nemsokára jön még plusz 1-2 oldal
-
saelin
veterán
Nem túl szép, még úgy sem ha házon belül maradok (boom beach). Elég szomorú, hogy egy az egyben coc klón, ennél lehettek volna azért kreatívabbak is. Talán az sw márka eladja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Disney fejlesztése egy online multiplayer játék, amely tower defense és real-time stratégiai elemeket ötvöz erős PvP környezetben
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Háztartási gépek
- Mozilla Firefox
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest