Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz Vadernagyúr #31 üzenetére
Melyik squadban vagy?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Játszik innen még valaki?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Astoria
csendes tag
-
Fonika
csendes tag
Sziasztok a Magyar.Jedik squad vár aktív tagokat. Üdv
Szia :)
-
albertboy
tag
Star Wars Commander Hungary Facebook csoport:
https://www.facebook.com/groups/753781418022276/Magyar Aktív Squadok listája: (akikről tudunk)
HUNArchers - Empire - Android/iOS
HunEmpire - Empire - Android/iOS
HungarianEmpire - Empire - Android/iOS
HungaryPower - Rebel - Android/iOS[ Szerkesztve ]
-
geleati
tag
A chapter 10 valakinél előjött már? Mert hiába fejeztem be a 9-et, a 10 nem akar megjelenni. Rebel oldalon vagyok.
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
sztanozs
veterán
Nekem van egy HungarianArmy nevű Squad-om, oda még lehet csatlakozni.
TheProb: az androidos issuekat javították már?
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
busman
veterán
Sziasztok!
Nem csinál valaki PH szkvadot?I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
sztanozs
veterán
Van Windows 8.1 és Windows Phone változat is
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
TheProb
veterán
Üdv!
Android-os kollégákat kérdezném, hogy mi a tapasztalatuk a játékkal? Nálam 10ből 9x megáll a töltés, random crash-el, stb. ergó élvezhetetlen és kib@szott idegesítő...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
sztanozs
veterán
Kijött Androidra is - [link]
-
sztanozs
veterán
válasz dzsidzsas #16 üzenetére
Btw 1 nap alatt dobtam össze a cikket, kb egy hétre rá jelent meg, és azóta is eltelt már egy hét...
Eltelt egy hónap, és ha gondolod válaszolok a játékkal kapcsolatos kérdésekre.Amúgy tudtam volna frissíteni a cikket megjelenés előtt is, de azt ugye nem igazán szabad, mert akkor a korrektor munkája kárba vész...
[ Szerkesztve ]
-
dzsidzsas
aktív tag
Mondjuk azért, mert ezt a típusú játékot 1-2 hét után utálják meg, vagy unja meg a legtöbb ember. Érdemes kivárni, hogy itt is jön-e az érzés. Mondjuk azért, mert 3 nap alatt csak a felszínt kopogtatod a játékban és nem tudsz választ adni a legtöbb embert érdeklő dologra, érdemes nyomni belső vásárlások nélkül nélkül. Mondjuk azért mert nem lehet 3 nap alatt, mikor mindenki védett, hogy miképpen oldották meg a PvP-t, lehet az első csata után uninstall. Stb., stb.,...
https://rollerezz.blogspot.com/
-
sztanozs
veterán
válasz dzsidzsas #14 üzenetére
Miért ne tetszhetne valami 3 nap után - ráadásuzl úgy hogy a játék akkor épp 3 napja volt elérhető bárki számára? Most párhuzamostan nyomom a CoC-t és ezt.
-
dzsidzsas
aktív tag
Engem sokkal jobban zavar, hogy a cikk írója 3 napja játszik a játékkal, így biztos reális az írás. Én 3 nap alatt csillagokat se adok nem hogy cikket írók. Egyetértek viszont azzal, hogy ez ócska lopás, ahelyett hogy valami újat alkottak volna.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
saelin
veterán
válasz AeSDé Team #11 üzenetére
A remény hal meg utoljára, de tény hogy rég láttam jó sw játékot.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Matada2.3
veterán
Köszi a tesztet Most már biztosra tudom, hogy kipróbálom, jobban tetszik mint a CoC
Finn the human
-
Troyan001
tag
Egyébként a fenti jó játék, már pár hete nyúzom.
-
JohnK
aktív tag
válasz cskamacska #6 üzenetére
Nem játszok konzolon, de nem hinném hogy minden TPS-t Uncharted klónnak kéne bélyegezni, előtte és utána is voltak TPS-ek... Kotor is jó lenne persze, de lehet fújhatjuk mindkettőt jó darabig.
-
cskamacska
addikt
JohnK: 1313 csak enyhén lett volna Uncharted koppintás SW köntösben. Inkább az Obsidian-nak adták volna jogot egy újabb KOTOR-hoz. Vagy esetleg ha az EA nem WoW-nak akart volna fejjel nekirohanni, akkor a Bioware is megbirkózott volna vele.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Archer
őstag
Jó lenne, ha valami normálisat is kihoznának a Star Wars névből. A fénykorban jöttek itt olyanok, mint: KotOR, Jedi Knight, X-Wing, Republic Commando, Rogue Squadron. Jó lenne, ha nem csak ilyen bizb@szokat sóznának a népre.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
JohnK
aktív tag
Ezért törölték a Star Wars 1313-at, hogy ilyeneket adjanak ki. Gratulálok Disney!
http://www.youtube.com/watch?v=BQyGu4EqZsU
-
sztanozs
veterán
Mivel elég sokára jelent meg, így van már anyag a bővítéshez, úgyhogy nemsokára jön még plusz 1-2 oldal
-
saelin
veterán
Nem túl szép, még úgy sem ha házon belül maradok (boom beach). Elég szomorú, hogy egy az egyben coc klón, ennél lehettek volna azért kreatívabbak is. Talán az sw márka eladja.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Magisk
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest