- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
A cimborámmal esett meg az, hogy amikor a trafikban megvette a xy cigijét kapott egy "A dohányzás impotenciát okoz" feliratú dobozt, mire visszaszólt, hogy inkább egy tüdőrákosat kéne. Valószínűleg a ti cimboráitokkal is megtörtént ugyanez mert ez az a fajta vicc amit általában mindenki úgy mesél mintha vele történt volna meg. Itt is lehet válogatni, hogy inkább egy lábrohadósat, vagy egy koporsósat kérsz.
-
x_o_n
veterán
Nem tudom mikor kijött a lányom teljesen rosszul lett a látványtól,én sem dohányzom,és mondjuk baromira nem vagyok kiváncsi az ilyen képekre mikor éppen bevásárolok és beállok a pénztárba ebéd vagy vacsora készités elött..ilyen cd boritó nagyságban rohadásokat meg hasonlókat nézni..mit mondjak...egyáltalán nincs rendben.Lassan megszokják az emberek de minden héten hallani gyerekeket akik fujjognak vagy rosszul vannak a látványátol.Mert itt nem a dohányboltokban van hanem a kasszáknál,ha akarod ha nem látod
-
joysefke
veterán
-
joysefke
veterán
Teljesen jó képek, nem értem hol a gond, szépen bemutatják a valóságot...
Újabban angolkisasszonyok járnak a PH-ra panaszkodni vagy mi? -
x_o_n
veterán
Sajnos igen.lassan már talán két éve ezt kell nézegetni itt a legtöbb élelmiszer boltban a pénztárnál való sorban állás közben...különösen szépek a nagy doboz dohányokon lévő szép nagy szines képek....némelyiktől öklendezést lehet kapni...
-
-
twollah1976
őstag
Nekem bejonnek ezek a kepek.
-
XtremLor
őstag
-
Areturus
tag
Mikor némethonba költöztem, s először jártam a közeli nettóban akkor szembesültem én is ezekkel az ocsmány képekkel. Nem mondom, meglepődtem. Nem dohányzom így ismeretlen volt számomra ez az elijesztős módszer. Mivel itt nincs dohánymutyi, így az ember önkéntelenül is a bevásárlás alkalmával nézegethet ilyen remek alkotásokat.
-
Met
nagyúr
válasz
Blindmouse #4 üzenetére
És most miért is támadsz engem?
-
-
hokuszla
senior tag
válasz
Blindmouse #4 üzenetére
Az alkoholra gondolsz, a tévére, vagy a magánautókra?
-
Stanlee
őstag
2014-ben dolgoztam Angliában egy német kollégával, aki nagy dohányos. Akkoriban itt nem voltak ilyen képek, de kint már igen. Na ő pampogott, hogy mennyire rasnya képek vannak, de azt mondta, hogy csak a kép miatt nem fog leszokni.
Ami engem inkább zavar, hogy most bármikor megyek is majd bevásárolni, a kasszánál biztos rá kell néznem ezekre a képekre. Gyerekről meg ne is szóljunk, az biztos jót fog álmodni ezektől a képektől.
-
Met
nagyúr
Csak azt tudnám miből gondolják, hogy ezzel elrettentenek bárkit is a cigi vásárlástól.
Nem dohányzom amúgy, csak nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Csak ma vettem észre, hogy már itt, Németországban is sokkoló fényképeket helyeznek el a dohánytermékek csomagolásán....
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kedvenc zene a mai napra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest