- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
attila9988 #26 üzenetére
én értelmeztem, neked nem sikerült megértened, amit én írtam le, de akkor mégegyszer:
nem képes a mai felhasználó szemével látni. és ez az ő pozíciójában gáz...ma a felhasználó használja a programot és nem érdekli a működése - nem a programozó, nem a modder, hanem a felhasználó, user, vásárló, akit hidegen hagy az opensource, tudod, úgy a userek 99%-a
nem fog (beleprogramozni), mert nem akar, mert nem is tud. mert nem programozók, hanem felhasználók
a fönti két bekezdés a mai felhasználó, ők azok, akiknek a fejével nem tud rms gondolkodni és ők azok, akik viszont a számítógép-használók túlnyomó többségét jelentik, őket célozza most meg a Valve.
nekik nincs szükségük semmi forráskódjára, nem érdekli őket, hogy van-e joguk belenyúlkálni a programba, mert meg sem fordul ez a fejükben, és ha igen, akkor sem értenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest