Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz LonGleY #423 üzenetére

"Normális multi IM kliensekből - ami kezeli az MSN-t is - pedig Dunát lehet rekeszteni Winen és Linuxon egyaránt. "

Ez csak szimplán nem igaz. Semmi más baj nincs vele. Kb 10-12 használható kliens van összesen, ebből kapásból 8 soha sem fog kilépni a bétából. Marad kb. 4 alternatíva, azok sem jók. (Linux)

Aki teheti meg elkerüli. Ez egyszerűen nem tartozik a "versus" vitakörbe.

Akkor most dobd ki a telefonod is, mert van benne sms funkció. Pont olyan "felesleges" mint ezek a kliensek. Természetesen majdnem elfelejtettem hogy a sátántól való ez is! :U

Mint feljebb írtam a 2009-es WLM még nem volt elcseszve, de Linux alá nem lehet behúzni....

Nem tudom, miért merül fel ez az MSN kérdés...

Azért mertül fel, mert a rendszerek felhasználói oldalát boncolgattuk, illetve kitértünk arra miért nem lehet egyiket a másikkal kiváltani teljesen. Hogy mást ne mondjak én igazán örülnék egy normális képszerkesztőnek is Linux alá. Ja és nem a GIMP-nek, mert az nem képszerkesztő, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat... vagy mondjon nekem valaki ha tud alternatívát a 3DS Max helyett, esetleg egy Autocad "klón"?

Új hozzászólás Aktív témák