- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Normális multi IM kliensekből - ami kezeli az MSN-t is - pedig Dunát lehet rekeszteni Winen és Linuxon egyaránt. "
Ez csak szimplán nem igaz. Semmi más baj nincs vele. Kb 10-12 használható kliens van összesen, ebből kapásból 8 soha sem fog kilépni a bétából. Marad kb. 4 alternatíva, azok sem jók. (Linux)
Aki teheti meg elkerüli. Ez egyszerűen nem tartozik a "versus" vitakörbe.
Akkor most dobd ki a telefonod is, mert van benne sms funkció. Pont olyan "felesleges" mint ezek a kliensek. Természetesen majdnem elfelejtettem hogy a sátántól való ez is!
Mint feljebb írtam a 2009-es WLM még nem volt elcseszve, de Linux alá nem lehet behúzni....
Nem tudom, miért merül fel ez az MSN kérdés...
Azért mertül fel, mert a rendszerek felhasználói oldalát boncolgattuk, illetve kitértünk arra miért nem lehet egyiket a másikkal kiváltani teljesen. Hogy mást ne mondjak én igazán örülnék egy normális képszerkesztőnek is Linux alá. Ja és nem a GIMP-nek, mert az nem képszerkesztő, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat... vagy mondjon nekem valaki ha tud alternatívát a 3DS Max helyett, esetleg egy Autocad "klón"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest