- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
quailstorm #41 üzenetére
Nem csak játék terén kell a GPU, hanem videóhoz is, ha gyenge a GPU grafikusnfeldozása, akkor még egy VGA videó kódolás/dekódolás is nehéz neki.
Nekem voltnegy muteális 12éves HP Mobile Workstation-öm, 1.gen i5 volt benne, de szerencsére cserélhető volt, így tuningoltam azt is, így kapott egy i7-720m-et, 2x2Gb ddr3 helyett kapott 4x4gb ddr3-t(mert 4 slotos volt), a GPU meg MXM3-as volt, de akkoriba amire kellett elég volt az 1GB-os Quadro ami benne volt
de akár honnan is nézem, ÖREG... 12év... haladni kell a korral és a technikával.
De még mindig nem tudatosult benned, hogy a blog nem ajánlás, nem kőbe vésett a 2017-es hardver dátum. Ezért írtam(hogy megint magamat ismételjem)... Hogy akinek van tapasztalata, ossza meg bátran...
De te inkább kritizáltad, ami igazából nem baj, nem vagyunk egyforma gondolkodásúak
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Napelem
- iPhone topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Hardcore café
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged