- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
jújj, de várom már

-
Mikiller
aktív tag
Ez a helyszín a Death Race (Halálfutam) c. film helyszínére nagyon hasonlít, vagy akar hasonlítani. Szerintem...

-
Viktor77
titán
Ez, meg a Blur, tipikusan az a kategória, amivel megy az ember max 3 kört, aztán uninstall.
Annyira gagyi, ötlettelen, unalmas, egysíkú, hogy az már fáj.
Egyet nem értek a ma napig. Látván a GT sorozat (de említhetném a Forzákat is) óriási sikerét, nem hiszem el, hogy valakinek nem jut eszébe, hogy kéne valami nagyon hasonlót csinálni PC-re.
Valamit, ami nem szimulátor, de nem is arcade, hanem valami arany középút. Sok-sok autóval, sok pályával, egymillió versennyel, tuninggal, mifenével.
Nevetséges, hogy a PS2-es GT4 kenterbe ver minden hasonló PC-s "próbálkozást" (azért az idézőjel, mert még csak hasonló sincs PC-re, csak ilyen gagyi NFS-ek, meg társaik). -
nem rossz
video láttán igazi bill törős
-
Silex
aktív tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Való igaz nem láttam még egy videót sem ezen kívül. Meglátjuk, lehet hogy kap egy esélyt. Mondjuk ha már autók, akkor F1 2010. Alig bírom kivárni!

-
Silex
aktív tag
Vagy nagyon béna volt a vezető, vagy ez kb játszhatatlan.
Nekem nem jön be. Minden második másodpercben felrobbansz? Ez mitől jó? Mazochistáknak. -
Dzsokszer
csendes tag
Nagyon jó játéknak ígérkezik
Régi jó Carmageddon -os emlékek jutnak eszembe 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szépen törnek

Nekem nem jön be. Minden második másodpercben felrobbansz? Ez mitől jó? Mazochistáknak.
Régi jó Carmageddon -os emlékek jutnak eszembe